Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

TOPky z OSCAROV: Medveď na pódiu, nešťastný PÁD a... Známy herec sa zachoval ako totálny HAJZEL!

TOPky z Oscarov Zobraziť galériu (9)
TOPky z Oscarov (Zdroj: ABC, SITA)

LOS ANGELES - Aktuálne búrlivo diskutovanou témou je nepochybne 95. ročník odovzdávanie cien Academy Awards, známych ako Oscary. Počas večera nebola núdza o zaujímavé momenty. Na pódiu nechýbali emócie, v zákulisí zaujali napríklad speváčka Lady Gaga (36) či herec Hugh Grant (62). Pozornosť pútali napríklad aj Salma Hayek a (56) a Colin Farrell (46), ktorým robili spoločnosť ich ratolesti.

Aj keď tento ročník Oscarov nepriniesol drámu, akú predviedli minulý rok Will Smith a Chris Rock, včerajší deň sa do pamäte ľudí zapíše aj tak. Brendan Fraser totiž zavŕšil jeden z najväčších hereckých comebackov posledných rokov víťazstvom v kategórii najlepší herec v hlavnej úlohe. 

O pekné momenty sa však postarali aj ďalší umelci, ktorí sa tohto odovzdávania zúčastnili. Jednou z nich bola napríklad speváčka Lady Gaga. Tá ukázala, že má srdce na správnom mieste. Počas jej príchodu sa totiž jeden z fotografov potkol a nešťastne spadol. Ju to nenechalo chladnou a mužovi okamžite pomohla, za čo si získala obdiv veľkého množstva fanúšikov.

Okrem toho však Lady Gaga zaujala aj počas vystúpenia, keď prítomným zaspievala svoju pieseň Hold My Hand z filmu Top Gun: Maverick. Tá bola nominovaná v kategórii najlepšia filmová pieseň. Výstredná speváčka sa totiž objavila na pódiu odlíčená a jej čierne šaty vystriedali roztrhané nohavice a tričko. 

TOPky z OSCAROV: Medveď
Zobraziť galériu (9)
 (Zdroj: SITA)

Lady Gaga
Zobraziť galériu (9)
Lady Gaga  (Zdroj: SITA)

Z jej príjemného prístupu a správania by si mohol brať príklad napríklad herec Hugh Grant. Toho fanúšikovia ostro skritizovali za rozhovor s moderátorkou Ashley Graham. Tá mu dávala bežné otázky ohľadom nominácii a jeho smokingu. Podľa fanúšikov však pôsobil arogantne a niektorí ho dokonca nazvali hajzlom... „Ashley Graham bola veľmi milá a profesionálna. A on sa choval ako debil," napísal jeden z fanúšikov.

Niektorým hviezdnym hercom robili na prestížnom spoločenskom podujatí garde ich vydarené ratolesti. Salma Hayek prišla v doprovode dcéry Valentiny (15), Colin Farrell pre zmenu zobral na túto akciu svojho syna Henryho (13). Ten mal na sebe rovnaký odev ako jeho slávny otec a tak vyzerali úplne dokonale. 

Salma Hayek s dcérou
Zobraziť galériu (9)
Salma Hayek s dcérou  (Zdroj: SITA)

Colin Farrell so synom
Zobraziť galériu (9)
Colin Farrell so synom  (Zdroj: SITA)

O pekný moment sa postarali aj hereckí kolegovia Harrison Ford a Ke Huy Quan. Obaja sa objavili bok po boku vo filme Indiana Jones a chrám skazy. Od jeho nakrúcania ubehlo zhruba 40 rokov a dvojica sa prvýkrát stretla až minulý rok. Počas oscarovej noci spolu prežili ďalšiu emotívnu chvíľu.

Harrison Ford, Ke Huy Quan
Zobraziť galériu (9)
Harrison Ford, Ke Huy Quan  (Zdroj: SITA)

Jednou z najbizarnejších vecí celého večera sa zrejme stalo odovzdávanie ceny za najlepšie vizuálne efekty. Tú vyhlasovala Elizabeth Banks, ktorá režírovala v posledných týždňoch populárny film Medveď na kokse. A tak sa počas toho, ako stála na pódiu, objavil za jej chrbtom medveď. Samozrejme nešlo o skutočné zviera, ale len o človeka v kostýme.

Elizabeth Banks
Zobraziť galériu (9)
Elizabeth Banks  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: OscaryAcademy AwardsOdovzdávanie Oscarov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu