Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Paparazzi nafotili promi pár na pláži: Známy herec má v posteli toto luxusné telo!

joel Kinnaman a Kelly Gale Zobraziť galériu (5)
joel Kinnaman a Kelly Gale (Zdroj: Instagram)

SYDNEY - To je ale krásny pár! Známy herec Joel Kinnaman (43) si momentálne užíva voľný čas v Austrálii. Spoločnosť mu robí jeho nádherná snúbenica Kelly Gale (27), s ktorou sa objavili na populárnej pláži Bondi v Sydney. Hviezdna dvojica okamžite strhla všetku pozornosť na seba a pri pohľade na ich vypracované postavy pochopíte prečo.

Joel Kinnaman patrí medzi rodákov zo Švédska, ktorým sa podarilo uspieť aj za hranicami rodnej krajiny. Za popularitu vďačí hlavne svojmu hereckému talentu, ktorý si všimlo viacero režisérov. Tí si ho vybrali do známych filmov, ako sú napríklad The Suicide Squad: Samovražedná misia, Easy Money či Nočný bežec.

Joel Kinnaman
Zobraziť galériu (5)
Joel Kinnaman  (Zdroj: SITA)

Hviezdny umelec prežíva priaznivé obdobie nielen čo sa kariéry týka, ale aj v súkromnom živote. Od začiatku roka 2021 je totiž zasnúbený s krásnou Kelly Gale, ktorá sa preslávila ako modelka Victoria's Secret či fotením pre plavkový špeciál Sports Illustrated.

Zamilovaný pár sa momentálne nachádza v Austrálii, kde má Gale korene. Zvedavé fotoaparáty ich zastihli pri tom, ako si užívali spoločné chvíle na známej pláži Bondi v Sydney, kde sa za nimi určite každý otáčal. Veď uznajte, nevyzerajú dokonale?!

Kelly Gale a Joel Kinnaman
Zobraziť galériu (5)
Kelly Gale a Joel Kinnaman  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Joel KinnamanKelly Gale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu