Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Známa Kardashianka žiari šťastím: Randí vraj so svetoznámym spevákom!

Kendall Jenner je zjavne opäť zamilovaná. Zobraziť galériu (9)
Kendall Jenner je zjavne opäť zamilovaná. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Rodí sa ďalší hviezdny šoubiznisový pár? V posledných dňoch sa začalo špekulovať o tom, že dvojica Kendall Jenner (27) a spevák Bad Bunny (28) majú k sebe blízko. Najnovšie sa však dvojica objavila spoločne v jednej z reštaurácii v Beverly Hills, kde mali zrejme dvojité rande s iným prominentným párom!

Na konci minulého roka sme vás informovali o tom, že sa modelka Kendall Jenner rozišla so svojím partnerom, basketbalistom Devinom Bookerom. Dôvodom ich rozchodu mala byť pracovná vyťaženosť, s ktorou obaja bojovali.

Kendall Jenner
Zobraziť galériu (9)
Kendall Jenner  (Zdroj: SITA)

V celebritných vodách však zrejme známa Kardashianka zalovila opäť. V poslednom čase bola vo veľkom spájaná s portorickým spevákom Bad Bunnym, ktorý patrí medzi popredných svetových hudobníkov. 

Špekulácie však zrejme ešte naberú na obrátkach. V pondelok bola totiž dvojica na spoločnej večeri v reštaurácii Wally's v Beverly Hills. Z podniku síce odišiel každý iným vchodom, ale aj napriek tomu si fanúšikovia myslia, že Jenner a Bad Bunny tam boli na rande.

Bad Bunny
Zobraziť galériu (9)
Bad Bunny  (Zdroj: Profimedia)

Podľa všetkého však neboli sami. V rovnakej reštaurácii sa mal podľa informácii magazínu Page Six objaviť aj iný celebritný pár, konkrétne Justin Bieber a jeho manželka Hailey Bieber. Tí sú s Kendall dobrí priatelia a tak je možné, že bola táto štvorica na dvojitom rande.

Viac o téme: Kendall JennerBad Bunny
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu