Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Hviezdna herečka (46) predviedla dokonalú figúru: V bikinách je to bohyňa pláže!

Elsa Pataky Zobraziť galériu (9)
Elsa Pataky (Zdroj: SITA)

BYRON BAY - Počas výletu s rodinou ukázala aj svoju dokonalú postavu. Španielska modelka a herečka Elsa Pataky (46) sa spolu s manželom Chrisom Hemsworthom (39) a ich deťmi objavili na známej austrálskej pláži. Tam obaja potvrdili, že patria medzi najkrajšie páry svetového šoubiznisu. Viac pozornosti si ale predsa len uchmatla rodáčka z Madridu.

Elsa Pataky a Chris Hemsworth tvoria už viac ako 12 rokov jeden z najpevnejších párov svetového šoubiznisu. Začiatok ich vzťahu bol pritom poriadne rýchly. Dvojica si povedala svoje "áno" ani nie rok po tom, ako sa spoznali.

Elsa Pataky a Chris Hemsworth
Zobraziť galériu (9)
Elsa Pataky a Chris Hemsworth  (Zdroj: SITA)

Dnes to však zrejme ani jeden z nich neľutuje a okrem pevného manželstva si vybudovali aj nádhernú rodinu. V roku 2012 sa im narodila prvorodená dcérka India a o dva roky privítali šťastní rodičia dvojičky Tristana a Sashu.

Práve s ich mladšími potomkami si vyrazili na pláž v austrálskom letovisku Byron Bay. Väčšina obdivných pohľadov a zvedavých objektívov smerovala na španielsku modelku a herečku, ktorá v modrých plavkách predviedla ukážkovú figúru. Nuž, nejedna rovesníčka zbledne závisťou!

Elsa Pataky
Zobraziť galériu (9)
Elsa Pataky  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Elsa Pataky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu