Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Jeden z najkrajších párov Hollywoodu: Špekulácie o krachu manželstva!

Elsa Pataky a Chris Hemsworth Zobraziť galériu (2)
Elsa Pataky a Chris Hemsworth (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Herecká dvojica Chris Hemsworth (40) a Elsa Pataky (47) patrí medzi najstabilnejšie páry Hollywoodu. Aj napriek tomu sa však začína špekulovať o tom, či je medzi nimi všetko v poriadku, keďže posledné mesiace trávili oddelene.

Slávny pár si povedal svoje áno v roku 2010 a odvtedy patrí medzi najstabilnejšie dvojice šoubiznisu. Počas ich manželstva sa im narodili 3 deti - dcéra India Rose (11) a dvojičky Sasha a Tristan (9). 

Chris Hemsworth, Elsa Pataky a ich synovia Tristan a Sasha
Zobraziť galériu (2)
Chris Hemsworth, Elsa Pataky a ich synovia Tristan a Sasha  (Zdroj: SITA)

V poslednej dobe sa však Hemsworth a Pataky neobjavujú na verejnosti spoločne a viacero dovoleniek strávili oddelene. Fanúšikovia sa preto začali pýtať, či je medzi dvojicou všetko v poriadku a ich pochybnosti znásobil posledný príspevok herečky na jej profile na sociálnej sieti Instagram. 

Pataky zverejnila niekoľko záberov seba a jej detí, ako zdobia vianočný stromček. Na fotkách však opäť chýbal Hemsworth a fanúšikovia sa tak v komentároch začali pýtať, čo sa medzi nimi deje. „Teba a Chrisa sme už dlho nevideli. Dúfam, že je všetko v poriadku," napísal jeden z fanúšikov. „V posledných mesiacoch medzi nimi nie je žiadny kontakt a nemajú spoločné fotky. Niečo sa deje," pridal sa ďalší. 

Dvojica sa k týmto dohadom zatiaľ nevyjadrila. 

Viac o téme: Chris HemsworthElsa Pataky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu