Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Slávneho herca na premiére zatienila manželka: 45-ročná ŠUPA s výstrihom po pupok!

Chris Hemsworth s manželkou Zobraziť galériu (6)
Chris Hemsworth s manželkou

LOS ANGELES - Včera sa konala slávnostná premiéra novej marvelovky Thor: Love and Thunder. Pri tejto udalosti sa v Los Angeles stretli hlavní protagonisti najnovšieho filmu. Nechýbal samozrejme ani Chris Hemsworth (38), ktorému robila garde jeho krásna manželka Elsa Pataky (45).

Na Slovensku sa najnovší film, ktorý režíroval Taika Waititi (46), dostane do kín 7. júla. V USA už však prebehla slávnostná premiéra, ktorú si užilo viacero známych tvárí.

Medzi nimi nechýbal ani protagonista hlavnej postavy, Chris Hemsworth. Toho prišla na premiéru podporiť takmer celá rodina. Okrem rodičov Leonie a Craiga, to bol aj jeho starší brat Luke (41) s manželkou Samanthou. Samozrejme nechýbala ani manželka filmového Thora - Elsa Pataky.

Chris Hemsworth s rodinou
Zobraziť galériu (6)
Chris Hemsworth s rodinou

Tá sa na červenom koberci postarala o poriadny rozruch. Španielska herečka a modelka sa totiž predviedla v sexi šatách, ktoré mali výstrih až po pupok.

Chris Hemsworth so svojou krásnou manželkou
Zobraziť galériu (6)
Chris Hemsworth so svojou krásnou manželkou

Elsa však nebola jediná dáma, ktorá na podujatí zažiarila. Natalie Portman (41) sa ukázala v nádherných trblietavých minišatách a znovu potvrdila, že patrí medzi najatraktívnejšie herečky Hollywoodu. Ďalšou kráskou, ktorá všetkým prítomným vyrazila dych, bola Karen Gillan (34). Tá sa objavila v šatách, ktoré jej nohy viac odhaľovali, než zakrývali. Fotografi tak mali počas celého večera plné ruky práce.

Natalie Portman
Zobraziť galériu (6)
Natalie Portman

Karen Gillan
Zobraziť galériu (6)
Karen Gillan

Film sa začal natáčať začiatkom minulého roka. Kvôli oneskoreniu produkcie, ktoré bolo spojené s pandémiou, sa premiéra filmu presunula z novembra minulého roka na súčasný dátum. Okrem spomínaných Chrisa Hemswortha a Natalie Portman sa v snímke objavia aj Christian Bale, Chris Pratt alebo Tessa Thompson. 

VIDEO: Trailer k filmu Thor: Love and Thunder.

 

Viac o téme: Chris HemsworthElsa PatakThor: Love and Thunder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu