Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Fanúšikovia majú o Britney Spears obrovský STRACH: Zasahovala u nej POLÍCIA!

Britney Spears Zobraziť galériu (10)
Britney Spears (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Fanúšikovia neskrývajú svoje obavy! Americká speváčka Britney Spears (41) na seba nedávno opäť upozornila po tom, ako sa dostala do konfliktu s návštevníkmi reštaurácie. Následne si už po niekoľkýkrát vymazala svoj profil na sociálnej sieti a ľudia dokonca prosili políciu, aby išla umelkyňu skontrolovať do jej domu.

Správanie speváčky bolo vždy kontroverzné. Po posledných udalostiach sa však o Britney Spears boja už aj jej fanúšikovia. Tých má aj napriek všetkým prešľapom stále dosť. Najnovšie dokonca požiadali o pomoc políciu.

Všetko odštartoval nedávny incident v jednej z reštaurácii v Los Angeles. Tam si vyrazila v spoločnosti svojho manžela Sama Asghariho a ich ochrankára. Po jej príchode do reštaurácie sa okamžite strhla všetká pozornosť na ňu a ľudia vymenili príbory za mobilné telefóny a začali si Spears fotiť.

To sa je veľmi nepáčilo a na návštevníkov začala kričať, pričom jej miestami vôbec nebolo rozumieť. Mnohí ľudia jej výstup označili za prehnaný a tvrdia, že speváčka trpí nejakou psychickou poruchou.

Spears to však odmietla a svoje správanie vysvetlila tým, že bola pod vplyvom alkoholu. To sa však nepozdávalo jej fanúšikom, pre ktorých bolo poslednou kvapkou, keď si po niekoľkýkrát vymazala svoj profil na sociálnej sieti Instagram.

Následne sa miestnej polícii ozvali desiatky ľudí, ktorí ich prosili, aby sa muži zákona išli presvedčiť o tom, že je umelkyňa v poriadku. Podľa informácii viacerých zahraničných médii však polícia nezistila nič, čo by malo vyvolávať obavy.

Viac o téme: Britney Spears
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu