Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Sexi herečka (45) na konferencii: Nohy ROZČAPENÉ, NOHAVIČKY odhalené... Ajaaj, takto dáma nesedí!

Maitland Ward na tlačovej konferencii ukázala viac, ako chcela. Zobraziť galériu (6)
Maitland Ward na tlačovej konferencii ukázala viac, ako chcela. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Hoci Maitland Ward (45) nepatrí k vychyteným hollywoodskym hviezdam a prah štyridsiatky prekročila už pred 5 rokmi, stále má potrebu na seba upozorňovať. Alebo skrátka len nevie, ako sa dáma správa v spoločnosti. Dokázala to na nedávnej konferencii v Los Angeles. Nohy mala rozčapené, nohavičky odhalené!

Herečka zo seriálu "Boy Meets World" či z filmu Niekto to rád blond, Maitland Ward, zrejme pozabudla, že nie je doma na sedačke. V stredu sa zúčastnila konferencie X3 v hoteli Kimpton Everly V Los Angeles, kde mala prejav o médiách a porno priemysle. Umelkyňa totiž pred rokmi presedlala z rodinných filmov na filmy pre dospelých. 

No a zdá sa, že zvyk je železná košeľa. Oblečená síce bola decentne, prišla v čiernych úpletových šatách pod kolená... Ani to jej však nezabránilo tomu, aby poprovokovala holou kožou. Na pódiu pred publikom plným ľudí, totiž nesedela, ako sa na pravú dámu patrí, ale nohy roztiahla dokorán. Všetkým tak odprezentovala svoje nohavičky. No vzhľadom na priemysel, v ktorom pracuje, je zrejme úspech už len to, že ich mala. 

Sexi herečka (45) na
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Maitland Ward
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu