Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Známy hudobník o TAJNOM BOJI S RAKOVINOU: Po odstránení prostaty extrémne trpel!

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: pixabay.com)

LOS ANGELES - Trpel fyzicky aj psychicky! Basgitarista skupiny Rage Against The Machine - Tim Commerford (54) má za sebou mimoriadne náročné obdobie. Ako totiž v týchto dňoch priznal, lekári mu pri náhodnom vyšetrení diagnostikovali rakovinu prostaty. Nasledoval proces liečby, ktorý umelca poriadne zasiahol.

Cítil sa výborne a nič nenasvedčovalo tomu, že by mohol mať nejaké zdravotné problémy. Tim Commerford však kvôli životnej poistke musel podstúpiť určite vyšetrenia. Lekári mu po nich oznámili zdrvujúcu správu - že má rakovinu. 

Tim Commerford
Zobraziť galériu (2)
Tim Commerford  (Zdroj: profimedia.sk)

Známy hudobník pre web SPIN porozprával o svojom boji so zákernou chorobou. O jeho problémoch vedela len rodina a členovia kapely. Ako uviedol, keď mu vyoperovali prostatu, veľmi trpel. „Nikdy som necítil takú bolesť. Vždy som si myslel, že som celkom odolný voči bolesti, ale toto ma zrazilo na kolená,” uviedol Tim. 

Okrem fyzickej bolesti sa dvojnásobný otec musel vyrovnať aj s dopadom na jeho psychiku. „Je pre mňa veľmi ťažké nezrútiť sa a nepoddávať sa emóciám,” dodal basgitarista, ktorý je pripravený vydať sa na náročnú cestu, ktorá vedie k úplnému uzdraveniu. 

Tim si dnes tiež vyčíta, že preventívne vyšetrenia nepodstupoval častejšie. Na rakovinu totiž zomreli obaja jeho rodičia. 

Viac o téme: Tim CommerfordRage Against The Machine
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu