Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Herečka (36) z obľúbenej telenovely zvádza ťažký boj: Extrémne agresívna RAKOVINA!

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: pixabay.com)

CANBERRA - Čaká ju náročný boj so zákernou chorobou. Austrálska herečka Kate Keltie (36) sa momentálne musí sústrediť na ten najťažší boj v jej živote. Mladá umelkyňa totiž trpí agresívnou formou rakoviny prsníka, ktorá sa rozšírila aj do ďalších častí jej tela.

Kate Keltie sa preslávila ako herečka v jednej z najznámejších telenoviel v Austrálii s názvom Neighbours. Objavovala sa v nej v rokoch 1999 až 2004. V roku 2008 následne s herectvom prestala a začala sa venovať právnemu poradenstvu.

Tým pádom sa takmer úplne vyparila z verejného života, čo sa však teraz zmenilo. Svetu totiž oznámila veľmi smutnú správu. Podľa slov jej priateľov bojuje s veľmi agresívnou formou rakoviny prsníka, ktorá sa už stihla rozšíriť aj do iných častí tela.

Kate Keltie
Zobraziť galériu (3)
Kate Keltie  (Zdroj: Grundy Television Australia)

Na stránke GoFundMe jej priatelia dokonca vytvorili účet, na ktorý jej môžu ľudia posielať peniaze. Rovnako sa tam vyjadrili aj k chorobe samotnej Keltie. „Naša nádherná Kate si prechádza niečím nepredstaviteľným. Nedávno jej diagnostikovali rakovinu prsníka. Tá je však extrémne agresívna a rozšírila sa do lymfatických uzlín, krvi a bedrových kostí. Tento týždeň sa začína najväčší boj jej života, keďže začína s chemoterapiou. Peniaze budú použité na to, aby jej pomohli zaplatiť prenájom, špecialistov a produkty na jej kožu," píše sa na spomínanej stránke.

Na príspevok odpovedala aj samotná herečka. „Ahojte všetci, veľmi sa vám ospravedlňujem za to, že som vám nemohla poďakovať osobne. Chcem vám poďakovať za vašu podporu, správy a telefonáty. Je skvelé vedieť, že mám okolo seba toľko ľudí. Práve som prekonala Covid a zajtra začínam s chemoterapiou. Ani si neviete predstaviť, ako sa zmenilo moje zmýšľanie vďaka každému jednému z vás. Zo srdca vám všetkým ďakujem," napísala Keltie.

Kate Keltie
Zobraziť galériu (3)
Kate Keltie  (Zdroj: Twitter)

Viac o téme: Kate Keltie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu