Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Porazila RAKOVINU, teraz bojuje so SKLERÓZOU MULTIPLEX: Slávna herečka se bez paličky už nepohne!

Christine Applegate osud poriadne nakladá. Zobraziť galériu (5)
Christine Applegate osud poriadne nakladá. (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - V auguste sme na Topkách informovali o vážnej chorobe, ktorá bola diagnostikovaná slávnej herečke Christine Applegate (49). Po tom, čo vyhrala náročný boj s rakovinou, jej lekári oznámili, že má sklerózu multiplex. A jej stav sa pomaly zhoršuje. Aktuálne sa už bez paličky ani nepohne!

 

Christina Applegate, ktorú diváci poznajú najmä ako Kelly z obľúbeného seriálu Ženatý so záväzkami, nemala ľahký život. V roku 2008 jej bola diagnostikovaná rakovina prsníka a musela podstúpiť dvojitú masektómiu. Tento boj vyhrala so vstýčenou hlavou... No prešlo len 14 rokov a blondínka musí bojovať opäť. 

Minulý rok v lete paparazzi nafotili herečku, ako ju počas prestávky na nakrúcaní seriálu Smrť nás spojí, tlačia na invalidnom vozíku. A tak zrejme blondínka usúdila, že je čas vyjsť s pravdou von. „Ahojte priatelia. Pred pár mesiacmi mi bola diagnostikovaná skleróza multiplex. Bola to zvláštna cesta. Ale dostalo sa mi obrovskej podpory od ľudí, ktorí tiež trpia týmto ochorením,“ informovala na Twitteri. 

No a tam najnovšie zverejnila aj svojich neodmysliteľných pomocníkov. Herečka totiž bez podpornej paličky už neurobí ani krok. „Čaká ma veľmi dôležitý obrad. Prvýkrát idem do spoločnosti, odkedy mi diagnostikovali sklerózu multiplex. Vychádzkové palice sú teraz súčasťou môjho nového normálu,“ napísala Christina k fotke piatich palíc. 

Viac o téme: Christina Applegate
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu