Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Krutá RANA pre speváčku Cher: SMRŤ milovanej mamy (†96)!

Zobraziť galériu (4)
(Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Slávna speváčka Cher (76) prežíva momentálne náročné chvíle. Navždy ju totiž opustila jej mama Georgia Holt (†96), s ktorou mali veľmi pekný a vrúcny vzťah. Bývalá modelka, speváčka a herečka sa vždy tešila dobrému zdraviu. Avšak pred pár mesiacmi bola hospitalizovaná kvôli zápalu pľúc. Čo je oficiálnou príčinou jej úmrtia, nevedno.

Speváčka Cher v uplynulých týždňoch plnila stránky bulváru informáciami o svojom milostnom živote. Legendárnu umelkyňu totiž zbalil o 40 rokov mladší raper Alexander Edwards. Vzťah s ním si veľmi pochvaľovala a bránila. Nuž, a v týchto dňoch bude jeho oporu a podporu veľmi potrebovať...

Ako tmavovláska na Twitteri oznámila, jej matka zomrela. „Mama odišla,” napísala Cher a pridala smutný emotikon. Nie je tajomstvom, že ich vzťah bol veľmi výnimočný. Cher dokonca v roku 2013 vytvorila dokument s názvom Dear Mom, Love Cher. 

Cher
Zobraziť galériu (4)
Cher  (Zdroj: Twitter)

Georgia Holt sa narodila v Arkansase v roku 1926. Jej matka mala 13 rokov, otec 21. Preslávila sa ako herečka, modelka a speváčka. Cher sa nikdy netajila tým, že jej bola veľkým vzorom a oporou. „Mne a sestre nikdy nedávala rady, pretože vedela, že by sme ich od nej nevzali. Ale naučili sme sa veľa o živote, keď sme ju počúvali, ako hovorila o veciach, ktoré urobila správne a ktoré nie,” uviedla v dokumente Cher. 

Počas pandémie dávala umelkyňa veľký pozor, aby sa jej milovaná mama nenakazila a bola v bezpečí. V septembri tohto roka musela byť 96-ročná Georgia hospitalizovaná kvôli zápalu pľúc. Príčina jej smrti nebola medializovaná. 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu