Piatok17. máj 2024, meniny má Gizela, zajtra Viola

Cher (76) priznala mladučkého milenca (36): Je v tom až po uši! Vytárala intímne detaily

Cher a Alexander Edwards Zobraziť galériu (6)
Cher a Alexander Edwards (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Svoju lásku nemienia skrývať! Keď sa pred pár dňami v médiách objavili fotky legendárnej speváčky Cher (76), ako ruka v ruke kráča s 36-ročným mladíkom, mnohých to šokovalo... Netrvalo dlho a umelkyňa priznala, že ona a hudobný producent Alexander Edwards sú jednoducho milencami.

Dohady sa potvrdili! Speváčka Cher, ktorá v máji oslávi 77. narodeniny, je šťastná a zamilovaná. Pričinil sa o to hudobný producent Alexander Edwards, s ktorým sa zoznámila minulý mesiac na Paris Fashion Weeku. Nestarnúca tmavovláska v sobotu na svojom účte na sociálnej sieti Twitter zverejnila jeho fotku a pridala k nej srdiečko. 

Zároveň priateľom a fanúšikom ochotne odpovedala na všetky ich zvedavé otázky. Cher napríklad prezradila, že Alexander sa k nej správa ako ku kráľovnej, i tiež to, že ho už dokonca stihla zoznámiť so svojou rodinou. 

„Láska matematiku nepozná,” reagovala Cher na poznámky týkajúce sa ich výrazného vekového rozdielu. „Nebránim nás. Hejteri budú stále vypisovať nenávistne komentáre... Nezáleží na tom, že sme šťastní a nikoho tým neobťažujeme,” dodala.

Niektorí jedinci vo veľkom upozorňujú na producentovu minulosť. Svojho času tvoril pár s kontroverznou Amber Heard, ktorej bol údajne neverný s 12 osobami. „Som zamilovaná, ale nie som slepá,” reagovala Cher. 

Viac o téme: Cher
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu