Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Hviezdna Cher (76) opäť šokuje: Najprv "zásnuby" a teraz... ROZCHOD s o 40 rokov mladším milencom!

Alexander Edwards a Cher už vraj netvoria pár. Zobraziť galériu (2)
Alexander Edwards a Cher už vraj netvoria pár. (Zdroj: SITA)

KALIFORNIA - V decembri hviezdna Cher (76) vyvolala špekulácie, že sa so svojím o 40 rokov mladším milencom Alexandrom Edwardsom (36) zasnúbila. A hoci si mnohí vtedy plieskali po čele, všetko nasvedčovalo tomu, že si dvojica naozaj rozumie. Aktuálne však svet obleteli správy, že tejto rozprávke je koniec. Dvojica sa vraj rozišla!

V decembri minulého roka sa hviezdna Cher pochválila obrovským diamantovým prsteňom, ktorý po dvojmesačnom randení dostala od svojho o 40 rokov mladšieho milenca Alexandra Edwardsa. Tmavovláska to nikdy priamo nepotvrdila, no všetko nasvedčovalo tomu, že sa dvojica zasnúbila. 

No dnes je už jasné, že o zásnubný šperk nešlo a... Po niekoľkých mesiacoch odzvonilo aj ich vzťahu. Prezradil to zdroj portálu TMZ. Podľa neho sa bývalí milenci nikdy nezasnúbili a všetko robili len preto, aby medzi fanúšikmi vyvolali rozruch. Navyše sa už stihli aj rozísť.

Ku krachu ich vzťahu malo prísť už pred niekoľkými týždňami, dôvod nie je známy. Samotná Cher sa k informáciám zatiaľ nevyjadrila.

Alexander Edwards a Cher
Zobraziť galériu (2)
Alexander Edwards a Cher  (Zdroj: SITA)

 

 

Viac o téme: CherAlexander Edwards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu