Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Náhla SMRŤ len 28-ročného rapera: KOLAPS priamo na pódiu a potom... Už mu nebolo pomoci!

Len 28-ročný raper Costa Titch skolaboval priamo pred zrakmi fanúšikov. Zobraziť galériu (2)
Len 28-ročný raper Costa Titch skolaboval priamo pred zrakmi fanúšikov. (Zdroj: Profimedia)

JOHANNESBURG - Hudobný svet dnes zarmútila mimoriadne smutná správa. Len 28-ročný raper menom Costa Titch náhle zomrel. Skolaboval priamo počas vystúpenia na Ultra Music Festivale... Po prevoze do nemocnice mu už nebolo pomoci!

Juhoafrický raper Costa Titch mal našliapnuté na veľmi sľubnú kariéru... V sobotu však verejnosť obletela správa o jeho náhlom skone. 28-ročná raper zomrel po tom, čo dvakrát skolaboval priamo na pódiu počas vystúpenia na Ultra Music Festivale v Johannesburgu. 

Osudné chvíle zachytávajú aj zábery, ktoré obleteli sociálne siete. Raper sa najprv potkol a spadol na zem, no napriek tomu, že mu pomohli opäť na nohy a pokračoval vo vystúpení, o niekoľko sekúnd neskôr spadol druhýkrát. Zomrel po prevoze do nemocnice. 

O obrovskej strate neskôr na Instagrame informovala aj jeho rodina. „Smrť tragicky zaklopala na naše dvere. Okradla nás o nášho milovaného syna, brata a vnuka Constantinosa Tsobanogloua, ktorého si Juhoafrická republika obľúbila a zbožňovala pod jeho umeleckým menom "Costa Titch",“ písalo sa v smútočnom oznámení. 

„S hlbokou bolesťou musíme v tejto chvíli oznámiť jeho odchod,“ dodali a poprosili verejnosť o čas a priestor, aby celú smutnú udalosť dokázali spracovať. Vyjadrenie sústrasti zanechali pod príspevkom napríklad členovia hudobnej skupiny Clean Bandit.

Viac o téme: Costa Titch
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu