Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Netradičný VZŤAH Jennifer Lopez s BÝVALKOU jej manžela: Svadba s Benom to celé odštartovala… FÚHA!

Jennifer Lopez a Ben Affleck Zobraziť galériu (2)
Jennifer Lopez a Ben Affleck (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Keď sa na verejnosť dostala informácia o svadbe Jennifer Lopez (53) a Bena Afflecka (50), fanúšikovia jasali. Ako vtedy reagovala jeho bývalá manželka Jennifer Garner (50), je otázne... Isté však je, že tento krok vybudoval medzi ňou a speváčkou skutočne netradičný vzťah. Fúha!

V júli tohto roka sa na verejnosť dostala správa o tajnej svadbe Jennifer Lopez a Bena Afflecka. Dvojica si svoje áno povedala v Las Vegas. O mesiac neskôr sa však manželia rozhodli tento akt zopakovať a zorganizovať k nej aj oslavu, ako sa patrí. Tá sa konala v hercovej usadlosti pri jazere v Riceboro v americkej Georgii. A pozvaní boli všetci dôležití ľudia. 

A tým je, bez pochýb, aj Benova bývalá manželka a matka jeho troch detí, herečka Jennifer Garner. Nech je to akokoľvek zvláštne, dvojica spolu vychádza ukážkovo, a preto nemohla chýbať ani na jeho svadbe s druhou ženou. No a tento deň odštartoval ešte zvláštnejší vzťah medzi bývalkou a akuálnou manželkou. Jennifer a Jennifer si tak sadli, že sa z nich azda stali aj priateľky. 

Aktuálne informácie totiž hovoria o tom, že si "Benove lásky" plánujú vymeniť aj vianočné darčeky. „Tento rok si budú vymieňať darčeky na Vianoce, majú skvelý vzťah. Vďaka deťom existuje medzi nimi skutočný vzájomný rešpekt a uznanie. Sú tak šťastné a vďaka tomu všetko funguje,“ povedal zdroj pre HollywoodLife.

Práve ich deti - speváčkine dvojčatá Max a Emma (14) a Benove dcéry Violet (16), Seraphina (13) a syn Sam (10), známe ženy tak zblížili. Lopez a Garner sa totiž začali verejne chváliť, aby tak pomohli vzťahom v ich zmiešanej rodine. „J-Lo je taká vďačná, že jej priateľstvo s Jen v posledných mesiacoch prekonalo skoky a hranice. Odkedy sú s Benom opäť spolu, sú si čoraz bližšie,“ prezradil zdroj.

Dokonalý pár tvorili takmer desať rokov
Zobraziť galériu (2)
Dokonalý pár tvorili takmer desať rokov  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Jennifer LopezJennifer GarnerBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu