Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Známa herečka (50) zbalila fešáka: S mladším frajerom sa konečne prestali skrývať!

Jennifer Garner Zobraziť galériu (6)
Jennifer Garner (Zdroj: SITA)

SANTA BARBARA - Konečne sa spolu ukázali na verejnosti! Herečka Jennifer Garner (50) sa v uliciach Santa Barbary ukázala so svojím partnerom Johnom Millerom (45), s ktorým si užila romantickú prechádzku. Aj keď sa o ich vzťahu hovorí už niekoľko rokov, ide o jeden z prvých záberov tejto dvojice.

Jennifer Garner patrí medzi úspešné herečky, čo podčiarkuje aj Zlatý glóbus, ktorý získala za svoju úlohu v seriáli Alias. Okrem neho si zahrala aj v ďalších známych počinoch, ako sú napríklad Pearl Harbor či Projekt Adam.

Známa herečka (50) zbalila
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: SITA)

Práve pred kamerami si našla aj svojho v poradí druhého manžela Bena Afflecka. Svoje áno si povedali v roku 2005 a ich manželstvo vydržalo 13 rokov. So známym hercom má aj svoje tri deti, konkrétne dcéry Violet (17) a Seraphinu (14) a syna Samuela (10).

Svoje súkromie si však stráži a na jej sociálnych sieťach by ste len márne hľadali príspevky týkajúce sa jej milostného života. Už od rozvodu s Affleckom sa však špekulovalo o tom, že si jej srdce získal podnikateľ John Miller.

Zábery tejto dvojice sú veľmi zriedkavé a ani jeden z nich doteraz ich vzťah nepotvrdil. Vyzerá to však tak, že svoju lásku už viac nechcú skrývať a po Santa Barbare sa prechádzali ruka v ruke. To samozrejme neušlo pozornosti okoloidúcich ľudí a tak vznikli ojedinelé zábery tejto dvojice.

Jennifer Garner a John Miller
Zobraziť galériu (6)
Jennifer Garner a John Miller  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Jennifer Garner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu