Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Dcéra krásnej herečky opäť šokuje: Najskôr vlasy na ježka a teraz... Preboha!

Seraphine Rose Affleck Zobraziť galériu (2)
Seraphine Rose Affleck (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Keď sa v médiách objavili fotky, na ktorých dcéra Jennifer Garner a Bena Afflecka - Seraphine prekvapila novým účesom, mnohí jedinci nechápavo krútili hlavou. Ktovie, čo povedia, keď uvidia ďalšiu zmenu, ktorú prominentná dcéra podstúpila.

Jennifer Garner je krásna žena, ktorá ani s pribúdajúcimi rokmi nestráca nič zo svojho šarmu. Kedykoľvek sa objaví v spoločnosti, vyzerá skvele a patrí k tým šťastným ženám, ktorým svedčí aj prirodzenosť. 

Galéria: Jennifer Garner je krásna žena

Podobne, ako mnohé (nielen) známe tváre, i ona má doma svoj klon. Najstaršia dcéra Violet Anne slávnej herečke akoby z oka vypadla. Keď ale príde reč na prostrednú dcéru - Seraphine Rose, tak to je už o inom. Tá preferuje úplne iný štýl obliekania a má svojský imidž. 

Šaty s kvetinovými vzormi či dlhú hrivu od nej nečakajte. Len pred pár dňami zaskočila verejnosť, keď sa v uliciach objavila vystrihaná nakrátko. Teraz svoj účes "vylepšila" a vlasy má ružové. Čo na tieto výstrelky hovoria jej slávni rodičia, zatiaľ nie je známe.   

V šoubiznise však nejde o prvý podobný prípad. V minulosti rada rebelovala napríklad dcéra Demi Moore a Brucea Willisa, ktorá pútala pozornosť svojou výstrednosťou. Krátke vlasy nosí aj dcéra Angeliny Jolie a Brada Pitta, ktorá chcela byť od malička chlapcom. Svojský imidž má aj dcéra Jennifer Lopez, ktorá sa definuje ako nebinárna osoba. 

Ben Affleck na nákupoch so svojou dcérou Seraphinou a vyženenou dcérou Emme, ktorej mamou je jeho manželka JLo.
Zobraziť galériu (2)
Ben Affleck na nákupoch so svojou dcérou Seraphinou a vyženenou dcérou Emme, ktorej mamou je jeho manželka JLo.  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Jennifer GarnerBen Affleck
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu