Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Nechutné ODHALENIE o exmanželovi slávnej herečky: Preboha! Toto nie je človek, ale...

Jesse James a Sandra Bullock v čase, keď tvorili šťastný pár. Zobraziť galériu (2)
Jesse James a Sandra Bullock v čase, keď tvorili šťastný pár.

LOS ANGELES - Obrovské sklamanie a pocit beznádeje! To momentálne prežíva niekdajšia pornoherečka Bonnie Rotten, ktorá sa pred pol rokom vydávala. Jej vyvoleným sa stal exmanžel herečky Sandry Bullock - Jesse James. Tmavovláska nosí pod srdcom momentálne ich spoločné dieťa... Avšak namiesto radosti prežíva veľký žiaľ.

Na topkách sme vás v lete informovali, že podnikateľ, moderátor a automobilový mechanik Jesse James sa piatykrát oženil. Verejnosť si tohto muža spája aj so slávnou herečkou Sandrou Bullock, s ktorou boli manželia v rokoch 2005 - 2010 a spoločne si adoptovali syna Louisa.

Naposledy sa jeho vyvolenou stala tiež herečka. Avšak z filmov pre dospelých! A idylka v tomto zväzku netrvala príliš dlho...

Bonnie sa totiž na sociálnej sieti Instagram zverila svetu, čím si momentálne prechádza. „Jesse je zaneprázdnený tým, že sa pokúša mať sex s inými ženami, zatiaľ čo ja som tehotná,” uviedla tmavovláska a tiež prezradila, že jej stále zákonitý manžel a otec jej nenarodeného dieťaťa si ju zablokoval na všetkých sociálnych sieťach. 

„Toto nie je ľudská bytosť! Ranilo ma všetko, čo mi urobil. Nestará sa o nikoho, len o seba. Je to jeden naozaj nechutný človek,” pokračovala vo svojich vyjadreniach Bonnie. Napriek tomu, že ju okolie varovalo, aby si s ním dala pokoj, bola zamilovaná a nikoho nepočúvala. „Všetci sa teraz môžete zo mňa smiať a robiť si žarty, alebo čokoľvek chcete. Už sa nemôžem cítiť horšie. Mala som vedieť, že máte pravdu,” dodala nešťastná sexica.

Viac o téme: Sandra BullockBonnie RottenJesse James
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu