Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smutný pohľad na slávneho komika: Pred dvomi rokmi prekonal mŕtvicu… Teraz sa opäť učí chodiť!

Sinbad sa 2 roky po mŕtvici učí opäť chodiť. Zobraziť galériu (4)
Sinbad sa 2 roky po mŕtvici učí opäť chodiť. (Zdroj: Profimedia)

LOS ANGELES - Pred dvoma rokmi sa jeho svet od základov zmenil. Známy komik Sinbad (66) sa ešte stále zotavuje z mŕtvice, ktorú utrpel v novembri v roku 2020. Odvtedy sa úplne stiahol z verejného života a tento týždeň prvýkrát zverejnil informácie o jeho zdravotnom stave.

David Adkins, známy pod umeleckým menom Sinbad, sa preslávil ako herec a sólový komik. Objavil sa napríklad vo filmoch Všade samé zvončeky či Prezidentov syn a na HBO mal svoje vlastné komediálne špeciály.

V novembri roku 2020 však jeho život zmenila mŕtvica. Následne sa komik odmlčal a správy o jeho zdravotnom stave takmer vôbec nezverejňoval. To sa však zmenilo v pondelok, keď na stránke The Journej Forward jeho rodina priniesla viaceré novinky.

Smutný pohľad na slávneho
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Profimedia)

Podľa zverejnených informácii bol v nemocnici 9 mesiacov, keďže jeho stav bol veľmi vážny. Podľa jeho rodiny prežije takúto mŕtvicu len 30% ľudí. Priniesli však aj viaceré dobré správy. Prvé predikcie totiž neboli vôbec priaznivé a hovorili, že Sinbad už nikdy nepohne so svojimi končatinami. Ako sa však zdá, známy komik roztrhal všetky papierové predpoklady.

Na jeho profile na sociálnej sieti Instagram zverejnila rodina fotku, ako sa učí kráčať. K záberu pridali poďakovanie za podporu počas posledných dvoch rokov. „Sinbad si veľmi váži lásku a podporu, ktorú ste mu posledné dva roky ukazovali. Veľa z vás sa pýtalo na aktuálne informácie o jeho stave a či existuje spôsob, akým by ste mu mohli pomôcť. Preto sme sa rozhodli vytvoriť stránku, kde môžete nájsť aktuálne informácie a rovnako mu tam môžete pomôcť," napísala jeho rodina.

Viac o téme: Sinbad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu