Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Krásna speváčka sa strašne dogabala: Vesta po dedkovi a... Toto, preboha, prečo?!

 Billie Eilish Zobraziť galériu (12)
Billie Eilish (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Ako taká čudáčka! Speváčka Billie Eilish (20) je talentovaná a krásna žena, avšak s módou si príliš nerozumie. Namiesto toho, aby si obliekla outfity, ktoré jej šarm zvýraznia, siaha po čudesných kreáciách. Jednu takú vyvetrala aj v uplynulých dňoch.

Väčšia žiem pôsobiacich v šoubiznise si je dobre vedomá toho, že len talent niekedy nestačí. Mnohé preto dbajú o svoj zovňajšok, strážia si svoju líniu a kladú veľký dôraz na to, čo si oblečú. A to nielen na červený koberec, ale aj mimo neho. 

Úspešná speváčka Billie Eilish k nim ale rozhodne nepatrí. Tá zvolila úplne odlišnú stratégiu. Preferuje kreácie, ktoré jej sexepíl skôr pochovajú a už neraz sa v spoločnosti predviedla poriadne dogabaná. 

Najnovšie ju paparazzi nafotili na prechádzke s jej maminou. Billie nešetrila očarujúcim úsmevom, avšak outfitom rozhodne neohúrila. Na sebe totiž mala károvanú vestu, ktorú doplnila romanticky pôsobiacim háčkovaným prehozom a džínsami. Tie boli o pár konfekčných čísel väčšie a speváčka v nich pôsobila, akoby jej každú chvíľu chceli spadnúť. No povedzte úprimne, vám sa tento outfit páči?

 Billie Eilish
Zobraziť galériu (12)
Billie Eilish  (Zdroj: profimedia.sk)

Viac o téme: Billie Eilish
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu