Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Slávna herečka prežila na ceste HOROROVÉ CHVÍLE: Naštvaný vodič na nich strieľal!

Denise Richards Zobraziť galériu (4)
Denise Richards (Zdroj: profimedia.sk)

LOS ANGELES - Známa herečka Denise Richards (51) a jej manžel, tiež herec Aaron Phypers (50) boli v pondelok svedkami nepríjemného incidentu. Na ceste do filmového štúdia totiž nahnevali istého vodiča. Ten svoju zlosť riešil dosť bizarným spôsobom. Vytiahol na nich zbraň a vystrelil!

Ako informuje tmz.com, Denise Richards a jej manžel Aaron sa v pondelok ocitli v ohrození života. Ich cesta do práce sa totiž razom zmenila na drámu. Keď prichádzali do filmovacieho štúdia, Aaron, ktorý šoféroval ich auto, spomalil. Mal totiž problém nájsť miesto vhodné na zaparkovanie. 

To vodiča za nimi poriadne nahnevalo. Bol podráždený, kričal na nich a snažil sa dostať svoje vozidlo pred to ich. V istom momente vytiahol zbraň a strelou zasiahol zadnú časť auta na strane šoféra.

Slávna herečka prežila na
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Našťastie nikto nebol zranený. Denise však táto nepríjemný incident rozrušil a vzlykala. Napokon však pozbierala všetky sily, aby mohla pracovať. Na pľaci strávila zhruba 12 hodín a jej manžel jej bol celý čas oporou. 

Niekto z členov štábu údajne s celou záležitosťou kontaktoval políciu. Či niekto z mužov zákona prišiel tento incident riešiť, zatiaľ nevedno. 

Viac o téme: Denise RichardsAaron Phypers
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu