Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Známa modelka sa predviedla na pláži: Neuveriteľné! Toto TELO pred rokom rodilo?!

Devon Windsor Zobraziť galériu (3)
Devon Windsor (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Americká modelka Devon Windsor (28) patrí medzi veľmi známe a úspešné mená v módnom priemysle. Vďaka svojej kráse sa počas kariéry objavila na predvádzacích mólach tých najprestížnejších módnych značiek. Nezabúda však ani na svojich fanúšikov na sociálnych sieťach, ktorých naposledy potešila poriadne horúcim záberom.

Devon Windsor začala s modelingom po tom, čo ju v jej rodnom St. Louis objavila módna fotografka Suzy Gorman. Pre vtedy 14-ročnú modelku to bol začiatok veľkého dobrodružstva a úspešnej kariéry. Vďaka svojej kráse sa dostala na móla takých značiek, ako sú napríklad Chanel, Versace, Armani, Michael Kors či Moschino a dostala sa aj na titulky prestížnych módnych magazínov, ako sú Elle či Vogue. 

Medzi jej veľké záľuby patria varenie a zdravý životný štýl. S radami, ako na dokonalú postavu či pleť, sa rada delí aj so svojimi fanúšikmi. Len na svojom profile na sociálnej sieti Instagram ich má viac 4 milióny a popularitu má aj na YouTube, kde si veľa priaznivcov získal jej vlog.

Na spomínanom Instagrame sa so svojimi sledovateľmi často delí aj o poriadne horúce zábery. Značný rozruch vyvolala séria fotogrfií, na ktorých mala oblečené len žlté plavky. Devon je pritom matkou dcérky Enzo Elodie (1), ktorú má so svojím manželom Jonathanom Barbarom. „Vyzeráš neuveriteľne dobre!” nešetril pochvalov jeden z fanúšikov. „Ty si bola aj tehotná? Veď na tvojom tele už po tom niet ani stopy,” znie ďalšia z reakcií. Čo na postavu mladej modelky hovoríte vy?

 

Viac o téme: Devon Windsor
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu