Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Prominentná dcéra skončila na úplnom dne: Dnes posiela najbližším dojemný odkaz!

Gordon Ramsay Zobraziť galériu (3)
Gordon Ramsay (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Dcéra známeho televízneho šéfkuchára Gordona Ramsayho (56) - Holly (22) si aj napriek jej mladému veku prešla ťažkými životnými skúškami. Po tom, ako bola obeťou sexuálneho napadnutia, začala bojovať s posttraumatickou stresovou poruchou. Tú sa snažila riešiť kombináciou liekov a alkoholu... Náročné obdobie našťastie prekonala a ďakuje za to hlavne svojím najbližším.

Holly Ramsay si počas svojho krátkeho života prešla doslova peklom. Ako 18-ročná bola až dvakrát obeťou sexuálneho útoku. Približne rok však o tom nikomu nepovedala. Tieto udalosti mali za následok vážne zdravotné komplikácie a psychické problémy.

Ramsay totiž začala bojovať s posttraumatickou stresovou poruchou, na ktorú jej odborníci predpísali lieky. Lenže ona ich začala kombinovať s alkoholom a to malo na na jej psychické zdravie ešte horší dopad.

V týchto dňoch si na svojom profile na sociálnej sieti Instagram pripomenula 2 roky, odkedy začala abstinovať. V príspevku nezabudla poďakovať ľuďom, ktorí jej počas tých neľahkých časov pomáhali.

„Dnes sú to presne 2 roky, odkedy som mala naposledy alkohol. Narazila som na dno a bála som sa. Nemyslela som si, že na tom ešte niekedy budem tak dobre, ako som dnes. Fyzicky aj psychicky. Bojovala som za to každý deň. Som veľmi vďačná všetkých ľuďom, ktorí ma podporovali, dodávali mi odvahu a posielali mi nekonečnú lásku. Budem sa učiť a rásť každým jedným dňom. Som šťastná, že môžem využiť môj hlas a pozdvihnúť vedomie o mentálnom zdraví. Posielam lásku všetkým, ktorí ju potrebujú," napísala Ramsay.

Viac o téme: Gordon Ramsay
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu