Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Hviezdna Cher (76) všetkých šokovala: ZÁSNUBY s o 40 rokov mladším milencom? Ukázala PRSTEŇ!

Cher so svojím o 40 rokov mladším priateľom. Zobraziť galériu (4)
Cher so svojím o 40 rokov mladším priateľom. (Zdroj: Profimedia)

KALIFORNIA - Uplynuli len necelé 2 mesiace, čo speváčka Cher (76) verejne priznala svojho o 40 rokov mladšieho milenca Alexandra Edwardsa (36). Už z tejto informácie boli mnohí jej fanúšikovia v šoku. No to bolo ešte nič v porovnaní s tým, čo sa rieši teraz - hviezdna diva totiž vyvolala dojem, že sa zasnúbila. Ukázala fotku diamantového prsteňa!

Cher vie, ako sa zahrávať s fanúšikmi a poriadne im zamotať hlavy. Na 1. sviatok vianočný totiž na sociálnej sieti Twitter zverejnila fotku, na ktorej jej o 40 rokov mladší priateľ, hudobný producent Alexander AE Edwards, drží v ruke krabičku s veľkým diamantovým prsteňom. „Nemám slov, Alexander, A.E,“ napísala k fotke. 

Okamžite tak vyvolala špekulácie, že sa zasnúbila. „Panebože, požiadal ťa o ruku?“ vyzvedal priaznivec a pridal sa ďalší: „Gratulujem, Cher! Zaslúžiš si všetko šťastie. Dajte vedieť, kedy a kde.“ Hudobná diva však nič nepotvrdila, naopak, o hodinu zverejnila fotku opäť a pridala k nej aj vysvetlenie, ktorému sa však verí len ťažko. 

„Zverejnila som to, pretože jeho nechty sú skrátka úžasné,“ napísala, čím narážala na jeho čiernú manikúru so zelenými plameňmi. K dôvodu, prečo jej 36-ročný milenec drží v ruke krabičku s prsteňom, ktorý nápadne pripomína zásnubný, sa však nevyjadrila. Možno veľkú novinu odhalí až neskôr... A možno išlo len o prehnaný vianočný darček. 

Viac o téme: CherAlexander AE Edwards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu