Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nový MILENEC legendárnej Cher (78)? Na rande ju načapali s 36-ročným zajačikom!

Cher Zobraziť galériu (9)
Cher (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Všetkých poriadne prekvapila! Speváčka Cher (78) rozvírila hladiny šoubiznisu po tom, čo ju nafotili, ako kráča ruka v ruke s americkým rapperom Alexanderom Edwardsom (36). Dvojica si užívala večeru v luxusnej reštaurácii v Los Angeles a prítomnosť fotoaparátov im očividne vôbec neprekážala.

Legendárna Cherilyn Sarkisian, známa pod umeleckým menom Cher, rozhdone patrí už roky medzi výrazné osobnosti šoubiznisu. Na svojom konte má niekoľko úspešných filmov či piesní. Po jej boku sa však už dlhšiu dobu neobjavil žiaden muž.

Špekulácie o novom vzťahu však rozpútala samotná speváčka, keď si vyrazila na večeru do jednej z reštaurácii v Los Angeles. Spoločnosť jej robil americký rapper a hudobník Alexander Edwards. Na ich spoločnom stretnutí by nebolo nič zvláštne... Lenže pri odchode sa obaja držali za ruky a nápadne pripomínali zaľúbený pár. Ich večer im nepokazili ani zvedavé fotoaparáty, ktoré túto dvojicu zachytili.

Cher a Alexander Edwards pôsobili ako zamilovaný pár.
Zobraziť galériu (9)
Cher a Alexander Edwards pôsobili ako zamilovaný pár.  (Zdroj: Profimedia)

Cher bola počas svojho života dvakrát vydatá. Od roku 1964 do roku 1975 bol jej manželom spevák Sonny Bono. V tom istom roku, ako sa rozviedla s Bonom, povedala svoje áno hudobníkovi Greggovi Allmanovi. S tým však boli manželia len 4 roky. Odvtedy mala viacero partnerov, ale v poslednej dobe nebola v žiadnom vzťahu.

Edwards tvoril v minulosti pár napríklad s kontroverznou modelkou Amber Rose, s ktorou majú spoločného syna Slasha.

Viac o téme: CherAlexander Edwards
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu