Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slávna kráska bojuje s VÁŽNOU CHOROBOU: Zverejnila FOTKY plné BOLESTI a UTRPENIA!

Bella Hadid Zobraziť galériu (6)
Bella Hadid (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Prehovorila o svojom trápení! Bella Hadid (26) nepochybne patrí medzi top modelky súčasnosti. V poslednej dobe sa však akosi stiahla do úzadia a fanúšikom sa prihovorí len občas. Urobila tak napríklad v týchto dňoch, keď opísala svoje útrapy s vážnym ochorením a pridala aj zábery, na ktorých vyzerá úplne inak, než sme zvyknutí.

Lymská borelióza je bakteriálna infekcia, ktorá sa na človeka prenáša uhryznutím kliešťom. Slávnej modelke ju diagnostikovali, keď mala 16 rokov. Ako sama otvorene hovorí, s určitými následkami bojuje denne. Spomína napríklad zmeny nálad, bolesti kĺbov, dýchacie ťažkosti, malátnosť, nespavosť, či nepravidelný srdcový rytmus. Kráska dokonca istý čas mala problémy s pamäťou a dokonca nedokázala šoférovať. 

V týchto dňoch zverejnila na sociálnej sieti Instagram sériu fotografií, ktoré ju zachytávajú v zúboženom stave a s kanylou v ruke. Bella vo svojom príspevku poďakovala všetkým, ktorí jej boli oporou, vrátane zdravotníckeho personálu a jej najbližších. "Liečiteľmi" jej boli štvornohí miláčikovia, ktorí sa od nej nikdy nepohli. „Budem späť, keď budem pripravená. Všetci mi chýbate a veľmi vás ľúbim,” uzavrela v príspevku známa modelka. Slová plné podpory jej adresovali nielen fanúšikovia, ale aj množstvo priateľov zo šoubiznisu. 

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám zobrazia ďalšie zábery. 

 

Viac o téme: Bella Hadid
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu