Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Pikantné odhalenie modelky po premiére: MINI top a vražedne krátka sukňa…Ale o TOTO si si koledovala!

Chantel Jeffries Zobraziť galériu (7)
Chantel Jeffries (Zdroj: Profimedia)

NEW YORK - V nedeľu večer sa v New Yorku konala svetová premiéra nového filmu s názvom Amsterdam. Hneď po nej sa v luxusnom hoteli konala afterpárty. Tú si okrem hercov prišli vychutnaj aj ďalšie známe tváre šoubiznisu. Medzi nimi napríklad modelka a DJ-ka Chantel Jeffries (29), ktorej sa hneď podarilo jedno pikantné odhalenie... Svojim outfitom si však o to doslova koledovala!

Každá veľká filmová premiéra musí mať aj poriadnu afterpárty. Výnimkou nebolo ani svetové uvedenie filmu s názvom Amsterdam, ktoré sa konalo v nedeľu večer v New Yorku. Pozvaní boli všetci, čo vo svete amerického šoubiznisu niečo znamenajú. Okrem hviezd zo spomínanej novinky, sa tak v spoločnosti ukázali aj mnohí speváci, influenceri či modelky. 

Jednou z nich bola aj kráska Chantel Jeffries, ktorá sa okrem modelingu venuje aj hudbe... Prezentuje sa ako DJ-ka. No pokojné mixovanie hudby jej zjavne nie je veľmi po chuti a radšej by bola profesionálnou hviezdičkou. Ako inak si vysvetliť outfit, ktorý si na tento večer zvolila? Veď je úplne zrejmé, že chcela najmä zaujať. 

A to sa jej aj podarilo. Objektívy všetkých fotografov mierili na ňu a na jej mini topík s mikro sukničkou. Stačil tak jediný nekontrolovaný pohyb a... Blondínka mala na svojom konte pikantné odhalenie. Len čo vystupovala z auta, nechala paparazzov nahliadnuť pod sukňu a ukázala im svoje svetlé nohavičky. No, ale tu sa dá povedať len jediné - koledovala si o to!

Pikantné odhalenie modelky po
Zobraziť galériu (7)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Chantel Jeffries
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu