Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Známa DJ-ka ukázala božskú postavu: Na pláži sa pretŕčala v neviditeľných plavkách!

Chantel Jeffries Zobraziť galériu (7)
Chantel Jeffries (Zdroj: SITA)

MIAMI - Je dokonalá! Američanka Chantel Jeffries (30) patrí medzi tie známe tváre, ktoré majú sexepílu na rozdávanie. Okrem peknej tváričky sa môže pochváliť aj výstavnými krivkami. Tie v uplynulých dňoch predviedla aj na pláži v Miami. Plavky telovej farby však pri niektorých záberoch pôsobili doslova neviditeľne.

Chantel Jeffries sa preslávila vo viacerých odvetviach svetového šoubiznisu. Počas svojej kariéry sa totiž venovala hudbe ako DJ-ka, na YouTube má viac ako milión odberateľov a rovnako tak sa venuje aj modelingu.

Na tieto aktivity má v súčastnosti dostatok času aj vďaka tomu, že je momentálne nezadaná. V minulosti však randila s viacerými slávnymi mužmi, ako sú napríklad spevák Justin Bieber, youtuber Logan Paul či basketbalista Kyrie Irving.

Niet pochýb, že týchto mužov ohúrila aj svojou dokonalou postavičkou. Tou sa pravidelne chváli aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Tam má momentálne táto rodáčka z mesta Coronado v Kalifornii viac ako 4,7 milióna fanúšikov.

Pred pár dňami si kráska dopriala oddych na pláži v Miami, kde si užívala teplé počasie najväčšieho floridského mesta. Chantel sa predviedla v plavkách telovej farby, ktoré na niektorých záberoch ani nebolo vidieť. Nuž, a asi nikoho neprekvapí, že paparazzi si ju s nadšením fotili...

Chantel Jeffries
Zobraziť galériu (7)
Chantel Jeffries  (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Chantel Jeffries
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu