Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Slávna rodinka sa rozrastie: TRETIE DIEŤA na ceste!

Adam Levine a Behati Prinsloo so svojimi ratolesťami. Zobraziť galériu (5)
Adam Levine a Behati Prinsloo so svojimi ratolesťami. (Zdroj: Instagram)

LOS ANGELES - Modelka Behati Prinsloo (34) a jej manžel - spevák a hudobník Adam Levine (43) majú krásnu novinku. Do ich rodiny už totiž čoskoro pribudne ďalší potomok. Dokazujú to zábery bulvárnych fotografov, ktorí zvečnili rastúce bruško tejto dvojnásobnej maminy.

Špekulácie o tom, že Behati Prinsloo je opäť tehotná sa v médiách objavili už pred pár týždňami. Paparazzi totiž slávnu modelku nafotili na pláži. Jej zaoblené bruško v bikinách nešlo prehliadnuť. Nuž, a v uplynulých dňoch na ňu svoje zvedavé objektívy namierili opäť. A keďže je jej bruško opäť väčšie, už niet pochýb, že táto prominentná família sa čoskoro rozrastie. 

Behati Prinsloo nosí pod srdcom dieťatko.
Zobraziť galériu (5)
Behati Prinsloo nosí pod srdcom dieťatko.  (Zdroj: profimedia.sk)

Kráska sa koncom minulého roka v rozhovore pre Entertainment Tonight netajila tým, že by pokojne mala aj päť detí. „Nikdy nehovor nikdy. Chceme veľkú rodiny. Ktovie,”  povedala okrem iného Behati. 

Adam Levine a Behati Prinsloo spečatili svoju lásku svadbou v roku 2014. Spolu majú 5-ročnú dcérku Dusty Rose a o rok mladšiu Gio Grace. Nechajme sa prekvapiť, či im bocian tentokrát prinesie chlapčeka. 

Viac o téme: Adam LevineBehati Prinsloo
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu