Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Posledné FOTO kráľovnej Alžbety II.: Desivý DETAIL!

Kráľovná Alžbeta II. Zobraziť galériu (4)
Kráľovná Alžbeta II. (Zdroj: SITA)

ŠKÓTSKO - Neskrývali svoje obavy! Kráľovná Alžbeta II. mala v utorok nabitý program, keď sa stretla s odchádzajúcim premiérom Borisom Johnsonom a jeho nástupkyňou Liz Truss. V médiách sa objavili aj zábery z ich stretnutia, na ktorých priam bije do očí jeden zarážajúci detail.

Už keď sa v médiách objavili prvé správy o tom, že kráľovná Alžbeta II. sa s Liz Truss stretne na zámku v Škótsku, vynorili sa rôzne dohady. V minulosti totiž takéto stretnutia prebiehali v Buckinghamskom paláci. Cesta by však krehkej - 96-ročnej panovníčke zrejme neurobila dobre. 

Po stretnutí sa s novou premiérkou sa samozrejme na verejnosť dostali aj ich spoločné fotografie. A hoci sa Alžbeta II. pred objektívom usmievala, mnohým neušiel desivý detail na jej ruke. Panovníčka ju totiž mala celú tmavú, akoby posiatú modrinami. 

Posledné FOTO kráľovnej Alžbety
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Britská kráľovná vymenovala Trussovú za novú premiérku
Zobraziť galériu (4)
Britská kráľovná vymenovala Trussovú za novú premiérku  (Zdroj: SITA/Jane Barlow/Pool Photo via AP)

Posledné FOTO kráľovnej Alžbety
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: SITA)

Na sociálnych sieťach to hneď vyvolalo búrlivé diskusie. „Zdá sa, že kráľovná má problém s krvným obehom,” znel jeden z názorov "internetových doktorov". „Aj moji rodičia mali v určitom veku takéto ruky. Myslím si, že to súvisí s tým, že keď je človek starší, jeho koža je tenšia a náchylnejšia na modriny,” pridala svoj názor istá žena. 

Niektorí jedinci sa nazdávajú, že ruka Alžbety II. je tmavá v dôsledku nejakých lekárskych ošetrení, prípadne podania nejakej injekcie alebo infúzie. 

Viac o téme: Kráľovná Alžbeta II.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu