Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Ups! Pikantné ODHALENIE známej moderátorky: Šaty ľahké ako pierko… Na červenom koberci urobila STRIPTÍZ!

Melissa Satta na filmovom festivale v Benátkach. Zobraziť galériu (2)
Melissa Satta na filmovom festivale v Benátkach. (Zdroj: Profimedia)

BENÁTKY - Posledný augustový deň v Benátkach odštartoval 79. ročník Medzinárodného filmového festivalu. Potrvá ešte 5 dní a každý jeden doteraz bol bohatý na zaujímavé momenty. Inak tomu nebolo ani počas sobotnej premiéry filmu Argentina 1985. Najviac pozornosti na seba strhávala moderátorka Melissa Satta (36). Obliekla si totiž tak ľahké šaty, že na červenom koberci robila striptíz!

Filmové festivaly sú nielen prehliadkou umenia, ale aj krásy a štýlu. Pozvaní hostia sa doslova predbiehajú v tom, kto sa blysne v krajšom outfite. Teda najmä dámy ohurujú v nádherných róbach. Výnimkou nebola ani sobotná premiéra filmu Argentina 1985. Na červenom koberci sa striedali vyobliekané známe osobnosti... No jedna zaujala viac ako ostatné. 

Reč je o talianskej televíznej moderátorke Melisse Satta. Do spoločnosti prišla v dychberúcich modrých šatách ľahkých ako pierko. S každým pohybom jej na červenom koberci viali, vďaka čomu vyzerala doslova ako lesná víla. Hodvábny materiál mal však svoje úskalia.

Návrhár, ktorý model navrhoval zrejme nerátal s tým, že si ich moderátorka oblečie bez spodnej bielizne. Stačilo tak, aby poodhrnula vrchnú časť látky a... Charizmatická tmavovláska na červenom koberci razom robila striptíz. Spod ľahkého modrého materiálu jej totiž kompletne presvitali prsia!

Ups! Pikantné ODHALENIE známej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Melissa Satta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu