Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Nádherná Blake Lively odhodila zábrany: TOTO sexi telo má doma Ryan Reynolds!

Blake Lively Zobraziť galériu (9)
Blake Lively (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Týmto záberom všetkým vyrazila dych! Herečka Blake Lively (35) nepatrí medzi herečky, ktoré by sa na sociálnych sieťach prezentovali príliš vyzývavo. Avšak počas letnej dovolenky, na ktorej si užíva spoločnosť svojho manžela Ryana Reynoldsa (45), urobila výnimku a potešila tak svojich fanúšikov.

Vo vodách svetového šoubiznisu by sme asi ťažko hľadali krajší pár, než tvoria Blake Lively a Ryan Reynolds. Táto dvojica sa spoznala v roku 2011 pri natáčaní filmu Green Lantern a o rok neskôr si povedali svoje áno. 

Blake Lively a Ryan Reynolds
Zobraziť galériu (9)
Blake Lively a Ryan Reynolds  (Zdroj: Instagram)

Pred dvoma týždňami herečka spolu so svojou sestrou v rámci osláv svojich 35. narodenín, ktoré má práve dnes, zavítala do Disneylandu. Momentálne si už užíva letnú pohodu po boku svojho manžela.

Ten svojej nádhernej partnerke spravil fotku, s ktorou sa okamžite pochválila na svojom profile na sociálnej sieti Instagram. Potešila tým hlavne svojich fanúšikov, ktorí to v komentároch patrične ocenili. „Ohromujúca ako vždy," napísal jeden z nich. „Vyzerá jednoducho úžasne," pridal sa ďalší.

Herečka má spolu už tri deti, konkrétne dcéry James (7), Inez (5) a Betty (2). Blake sa naposledy objavila pred filmovými kamerami v roku 2020, kedy mal premiéru film Rytmická sekcia, v ktorom sa objavila. To Ryan je čo sa týka herectva oveľa aktívnejší a momentálne sa objavuje v kinách po celom svete vo filme Bullet Train.

Viac o téme: Blake LivelyRyan Reynolds
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu