Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Slávna herečka oslávila 50-tku: Fanúšikom sa naservírovala CELKOM NAHÁ, odetá do zlata!

Gwyneth Paltrow Zobraziť galériu (5)
Gwyneth Paltrow (Zdroj: TASR)

LOS ANGELES - Vie, ako zaujať! Gwyneth Paltrow patrí medzi najznámejšie herečky na svete. A treba dodať, že okrem hereckého talentu jej nechýba ani sexepíl. Dokázala to napríklad pri príležitosti svojich 50. narodenín, keď sa pred objektívom predviedla úplne nahá, pričom jej telo "zakrývala" iba zlatá farba. Inšpiráciu na toto pikantné fotenie našla blondínka v jednom z najznámejších filmov histórie.

Ak ste niekedy rozmýšľali nad tým, ako oslávite svoje 50. narodeniny, dozaista vám nenapadla táto možnosť. Herečka Gwyneth Paltrow sa pri oslavách svojho jubilea postavila pred fotoaparát úplne bez oblečenia. 

Jej telo zakrýval iba metalický púder zlatej farby. Samotné fotenie bolo inšpirované jednou z najznámejších bondoviek - filmom Goldfinger. V ňom si zahral agenta 007 legendárny herec Sean Connery.

FOTO: Kliknutím na šípky sa vám znázornia ďalšie fotografie. 

V blogu na stránke Goop sa umelkyňa k tomuto odvážnemu pózovaniu aj vyjadrila. „Na moje 50. narodeniny sa cítim veľmi dobre. Toto fotenie je o tom, že chcem vyjadriť ten zmysel energie a optimizmu, ktorý momentálne pociťujem," napísala herečka.

Zaujímavé fotky sa tešia veľkej obľube hlavne u fanúšikov. S nimi sa o ne podelila aj na svojom profile na sociálnej sieti Instagram, kde má viac ako 8 miliónov sledovateľov. „Hoci máš ty narodeniny, darček sme dostali my. Je to ten najlepší darček, aký si nám mohla dať," napísal jeden z jej obdivovateľov. Ako sa odvážne zábery slávnej herečky páčia vám?

Viac o téme: Gwyneth Paltrow
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu