Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Tragická nehoda! Zahynula talentovaná slovenská herečka (†23): Auto ju zrazilo na priechode pre chodcov!

Pri tragickej nehode zomrela talentovaná herečka. Zobraziť galériu (2)
Pri tragickej nehode zomrela talentovaná herečka. (Zdroj: Foto: Facebook Z.O.)

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Cez víkend východným Slovenskom otriasla tragická dopravná nehoda, pri ktorej zomrelo len 23-ročné dievča. Talentovaná herečka Zuzana Ogurčáková (†23) práve prechádzala cez cestu na priechode pre chodcov, keď do nej vrazilo auto!

V Spišskej Novej Vsi sa v nedeľu 18. 9. stala vážna dopravná nehoda, pri ktorej prišlo o život len 23-ročné dievča. Podľa doterajších zistení polície 50-ročný vodič z okresu Spišská Nová Ves viedol volvo po kruhovom objazde, z ktorého odbočil a po približne 70 metroch narazil do chodkyne, ktorá práve prechádzala cez priechod pre chodcov. 

„Chodkyňa pri zrážke utrpela zranenia nezlúčiteľné so životom,“ vyjadrila sa košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová. Obeťou tejto tragickej nehody bola mladá a talentovaná herečka, študentka Akadémie umelní v Banskej Bystrici Zuzana Ogurčáková. Správa o jej úmrtí zasiahla celé jej okolie, aj pedagógov z Fakulty dramatických umení.

„Zasiahla ma smutná správa... ako priateľku, nielen pedagóga. Vyhasol pri tragickej zrážke s autom život Zuzky Ogurčákovej. Talentované žieňa, ktoré bolo svojou pracovitosťou a pozitívnym prístupom k životu príkladom pre mnohých rovesníkov, nestihne už naplniť svoje sny v umení, v láske, v živote...“ napísala na sociálnej sieti herečkina pedagogička. Česť jej pamiatke!

Viac o téme: Zuzana Ogurčáková
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu