Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

Za zbesilú jazdu Anne Heche môžu DROGY: Jej SMRŤ je už istá... Na prístrojoch ju držia len z tohto SILNÉHO dôvodu!

Anne Heche Zobraziť galériu (5)
Anne Heche (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Už sa s ňou v podstate lúčia! Herečka Anne Heche (53) je naďalej v kóme a v kritickom stave. Jej vyhliadky sú podľa slov hovorcu veľmi zlé a doktori a odborníci neočakávajú, že prežije. Pri nehode, počas ktorej bola pod vplyvom kokaínu, totiž mala utrpieť vážne poškodenie mozgu!

Na topkách sme vás počas posledného týždňa informovali o nehode a aj stave známej hollywoodskej herečky Anne Heche. Ta po tom, ako svoju zbesilú jazdu zakončila nárazom do rodinného domu, upadla do kómy.

V najnovšom vyjadrení pre Page Six herečkin zástupca povedal, že jej stav je veľmi vážny a predpoklady doktorov nie sú vôbec optimistické. „Neočakáva sa, že prežije. Utrpela viacero vážnych poranení mozgu a stále je v kóme," povedal hovorca.

Jeho slová pôsobili, akoby sa s herečkou už rozlúčil. „Anne mala veľké srdce. Jej osobnosť sa dotkla každého, kto ju v živote stretol. Viac ako jej talent šírila dobrosrdečnosť a radosť. Budeme si ju pamätať pre jej odvážnu úprimnosť. Bude nám veľmi chýbať," doplnil jej právnik.

Anne však mala dávno pred nehodou želanie, o ktorom vedeli len jej najbližší. „Už veľmi dávno spravila rozhodnutie, že chce darovať svoje orgány. Momentálne ju už držia nažive len preto, aby zistili, či sú niektoré orgány vhodné na darovanie," dodal zástupca. Ten ďalej poďakoval jej verným fanúšikom. „Ďakujem ľuďom, ktorí na ňu mysleli a modlili sa za ňu. Ďalej chcem poďakovať úžasnému personálu, ktorý sa o ňu staral," uzavrel.

Za zbesilú jazdu Anne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Fox 11 Los Angeles)

Smutné správy prišli len niekoľko hodín po tom, ako sa verejnosť dozvedela o výsledkoch krvných testov herečky. Prvotné správy o tom, že bola pod vplyvom alkoholu, sa nepotvrdili. Podľa TMZ však bola v čase nehody pod vplyvom kokaínu.

Za zbesilú jazdu Anne
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Anne Heche
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu