Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

S herečkou v kóme NEMAJÚ ZĽUTOVANIE: Polícia jej ide po krku a verejnosť... Fúha!

Anne Heche Zobraziť galériu (6)
Anne Heche (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Je v extrémne kritickom stave! Aj takéto správy sa v médiách objavujú v súvislosti s herečkou Anne Heche. Ako sme vás na topkách informovali, po zbesilej jazde stále bojuje o život. Prípadom sa už však začali zaoberať aj muži zákona. Tí už nehodu vyšetrujú ako trestný čin.

S týmto zistením prišiel portál tmz.com, ktorý citoval zdroj z losangelskej polície. „Posunuli vyšetrovanie na úroveň trestného činu, pretože majiteľka domu, do ktorého Anne so svojím autom vrazila, tvrdí, že bola zranená a kvôli rezným ranám musela vyhľadať lekársku pomoc,” uviedol.

Táto žena prišla o svoje domov, keď do neho autom vpálila herečka Anne Heche.
Zobraziť galériu (6)
Táto žena prišla o svoje domov, keď do neho autom vpálila herečka Anne Heche.  (Zdroj: profimedia.sk)

Anne nielenže prekročila povolenú rýchlosť, ale podľa všetkého podiel na jej zbesilej jazde mal zrejme alkohol alebo aj drogy. Súčasťou vyšetrovania je aj záber muža, ktorý po prvom náraze prišiel herečke na pomoc. V držiaku na nápoje mala podĺa všetkého fľašu alkoholu. 

S umelkyňou nemá zľutovanie ani verejnosť. V diskusiach na sociálnych sieťach ju ľudia vôbec nešetria. Mnohí jej konanie vo veľkom odsudzujú a žiadajú spravodlivý trest, keďže svojou jazdou ohrozila bezpečnosť mnohých. 

S herečkou v kóme
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: Profimedia)

Viac o téme: Anne Heche
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu