Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Trápenie Olivie Newton-John (†73) pred SMRŤOU: Bola VYCHUDNUTÁ a trpela UKRUTNÝMI bolesťami!

Olivia Newton-John Zobraziť galériu (10)
Olivia Newton-John (Zdroj: youtube.com)

LOS ANGELES - Posledné dni jej života prežila v bolestiach. V pondelok ráno tento svet navždy opustila legendárna herečka Olivia Newton-John (†73). Jej neter v rozhovore priznala, že stav Olivie bol veľmi vážny a trpela bolesťami. So slzami v očiach povedala, že ťažkých bolo najmä posledných 5 dní.

K smrti legendárnej Sandy z filmu Pomáda sa už vyjadrilo viacero známych osobností a aj rodinných príslušníkov. Ako prvý o tom informoval jej manžel John Easterling prostredníctvom jej profilu na Instagrame. Neskôr sa s ňou dojímavo rozlúčil jej herecký kolega John Travolta.

Najnovšie sa k smrti herečky vyjadrila aj jej neter Tottie Goldmsith. Tá v rozhovore pre A Current Affair priblížila posledné dni herečky. „Posledné dni trpela veľkými bolesťami. Keď zomrela, nebol to pre nás šok. Vedeli sme, ako veľmi bola chorá. Hlavne posledných 5 dní pred smrťou bolo veľmi ťažkých," povedala neter.

Tottie Goldsmith a Olivia Newton-John
Zobraziť galériu (10)
Tottie Goldsmith a Olivia Newton-John  (Zdroj: Instagram)

„Nebolo to len o rakovine. Mala aj ďalšie zdravotné komplikácie, kvôli ktorým bola v nemocnici s veľmi slabým imunitným systémom. Dostala viacero infekcií. Posledných 5, možno 6 dní sa jej veľmi pohoršilo. Miernu úľavu jej dopriala lekárska marihuana, ale nebolo to o moc lepšie," doplnila Tottie.

So slzami v očiach ďalej hovorila o tom, ako vyzeralo ich posledné osobné stretnutie. „Keď sme sa naposledy videli, bola veľmi chudá a bola na tom zle. Spýtala som sa jej vtedy, či sa bojí smrti. Ona povedala, že nie. Že v živote zažila viac, než si niekedy dokázala predstaviť," uzavrela Tottie.

Viac o téme: Olivia Newton-John
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu