Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

HANBA a VEREJNÉ PONÍŽENIE známej speváčky: Ich manželstvo sa otriasa v základoch!

Geri Horner Zobraziť galériu (4)
Geri Horner (Zdroj: profimedia.sk)

LONDÝN - Prežíva náročné obdobie. Anglická speváčka a bývalá členka Spice Girls - Geri Horner (51) musela v posledných týždňoch riešiť škandál svojho manžela a šéfa formulového tímu Red Bull - Christiana Hornera (50). Aj napriek tomu, že počas ťažkých časov stála po jeho boku, vyzerá to tak, že jej dochádza trpezlivosť. Ich manželstvo si prechádza vážnou krízou.

V posledných týždňoch sa vo svete F1 rieši škandál šéfa tímu Red Bull Christiana Hornera. Ten údajne jednej z bývalých zamestnankýň posielal nevhodné správy a dokonca fotky svojho prirodzenia.

V stredu však úspešný tím oznámil, že Horner bude aj naďalej pokračovať vo svojej funkcii a interné vyšetrovanie tejto situácie ukončil. Počas včerajšieho dňa však boli z anonymnej e-mailovej adresy odoslané screenshoty jeho súkromnej konverzácie a údajná fotka svetoznámym novinárom a insiderom F1, takže celá kauza ani zďaleka nekončí. 

Christian Horner
Zobraziť galériu (4)
Christian Horner  (Zdroj: SITA)

Podľa informácií Daily Mail však vzniknutá situácia začína ničiť jeho manželku a bývalú členku skupiny Spice Girls - Geri Horner. Tá sa nevie vyrovnať s hanbou, ktorú obvinenia jej manžela spôsobili a ich manželstvo sa tak po prvýkrát dostalo do vážnej krízy.

Poslednou kvapkou mali byť práve včerajšie udalosti. Geri s najväčšou pravdepodobnosťou nepôjde podporiť svojho manžela do Bahrajnu, kde sa tento víkend začína sezóna F1. Ich manželstvo si tak prechádza zatiaľ najväčšou krízou a je otázna, či to známa dvojica ustojí. 

Geri Halliwell a Christian Horner
Zobraziť galériu (4)
Geri Halliwell a Christian Horner  (Zdroj: SITA/AP)

Viac o téme: Christian HornerGeri Horner
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu