Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávny raper v slzách: Smrť muža, ktorý mu zachránil život... Mal 12, keď sa pokúsil o samovraždu!

Lil Wayne Zobraziť galériu (11)
Lil Wayne (Zdroj: SITA/AP)

NEW ORLEANS - Keď bol americký raper Lil Wayne (39) ešte len dieťa, spravil niečo, čo vie len málokto. Zbraň, ktorú vlastnila jeho matka, obrátil proti sebe. Stav vtedy 12-ročného tínedžera bol veľmi vážny. Avšak policajtov viac zaujímali drogy, ktoré v dome našli. Jeden z nich však nakoniec mladíkovi zachránil život a dnes je z chlapca veľká hviezda. V týchto dňoch však prežíva veľký žiaľ...

Robert Hoobler (†65) v roku 1994 zachránil život malému chlapcovi, ktorý neskôr vyhral 5-krát cenu Grammy. Od osudného dňa zostala dvojica v kontakte a boli si veľmi blízki. V piatok sa Lil Wayne dozvedel o smrti „strýka Boba", ako znela jeho prezývka.

Raper sa s ním rozlúčil prostredníctvom svojho Instagramu. „Všetko sa deje z nejakého dôvodu. Keď sme sa prvýkrát stretli, bol som takmer mŕtvy. Ale ty si odmietol nechať ma len tak zomrieť. Všetko, čo sa nestalo, sa nestalo z dobrého dôvodu. Odpočívaj v pokoji strýko Bob," napísal zronený spevák.

Podľa informácii Nola.com, ktoré im potvrdil vnuk bývalého policajta, ho našli v jeho dome. Ten ďalej povedal, že v čase smrti mal amputované obe nohy a bojoval s cukrovkou.

Lil Wayne minulý rok priblížil situáciu, kedy sa pokúsil o samovraždu. V rozhovore s bývalým hráčom NFL Emmanuelom Achom povedal, že predtým, ako zobral do ruky zbraň, zavolal policajtov. Keď prišli na miesto, postreleného chlapca ignorovali a sústredili sa na drogy, ktoré v dome našli.

Celé hlásenie počul cez svoje policajné rádio práve Hoobler. Ten mal vtedy síce voľno, ale neváhal ani chvíľu a vyrazil k domu maloletého, ktorý býval v jeho susedstve. „Pribehol tam chlap, ktorého všetci volali strýko Bob. Jeden z policajtov potom povedal, že našiel drogy. Vtedy sa Bob hrozne naštval. Začal kričať, že ho žiadne drogy nezaujímajú. Vyčítal im, že tam nechali ležať na zemi zranené dieťa," opísal umelec chíle, kedy takmer prišiel o život.

Viac o téme: Lil Wayne
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu