Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

VEĽKÉ TRÁPENIE známej speváčky: Dcéru (15) ničí PANDÉMIA... Chce zomrieť!

Kerry Katona Zobraziť galériu (10)
Kerry Katona (Zdroj: profimedia.sk)

CHESHIRE - Speváčka Kerry Katona patrí medzi jednu z najkontroverznejších speváčok na britských ostrovoch. Od mladej hviezdičky, ktorá sa preslávila v dievčenskej skupine Atomic Kitten, má dnes už poriadne ďaleko. Prešla si viacerými pádmi, ale oporu vždy našla v jej deťoch. Jedno z nich jej však počas pandémie povedalo, že už viac nechce byť na svete!

Kerry nemá problém porozprávať ani o tých najťažších témach. Nedávno sme vás infomovali o tom, že dokonca uvažovala o samovražde. Ďalej povedala, že za svoje súčasné bohatstvo vďačí stránke pre dospelých, ktorá z nej spravila milionárku.

Najnovšie však opísala veľkú bolesť, ktorú prežívala počas pandémie. Pre magazín OK!, kde má vlastnú rubriku, povedala, že jej dcéra Heidi (15) počas tohto obdobia trpela úzkosťou, ktorá vyvrcholila šokujúcim priznaním. „Heidi mi jedného dňa povedala, že už tu viac nechce byť! Zlomilo mi to srdce a rozplakala som sa, pretože som sa cítila úplne bezmocne," napísala známa blondína.

„Nemyslím si, že pandémia mala až taký vplyv na moje deti, ale Heidi trpela úzkosťami a mala problém so sebavedomím. Nakoniec sa dostala do bodu, keď začala takto rozprávať. Sedela na jej posteli a povedala, že už tu nechce byť," dodala speváčka.

Kerry Katona
Zobraziť galériu (10)
Kerry Katona  (Zdroj: Instagram KK)

Kerry dodala, že je veľmi rada, že sa jej dcéra so svojimi pocitmi zverila. Haidi momentálne navštevuje školskú psychologičku. Okrem nej má speváčka ďalšie štyri deti, konkrétne syna Maxwella (14) a dcéry Molly (20), Lilly (19) Dylan-Jorge (8).

Viac o téme: Kerry Katona
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu