Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Ďalší ÚDER POD PÁS: Amber Heard o Deppovej "pýche" a problémoch s erekciou

Amber Heard Zobraziť galériu (7)
Amber Heard (Zdroj: SITA)

LOS ANGELES - Ak by si človek myslel, že v spore Heard vs. Depp ho už nič neprekvapí, opak je pravdou. Na povrch totiž vyplávali ďalšie pikantné informácie týkajúce sa súdneho sporu bývalých manželov. Podľa odhalených súdnych dokumentov totiž vyšlo najavo, že slávny herec trpí delikátnym problémom.

Spomínané informácie zverejnil portál PageSix. Podľa ich zistení, herečkin tím právnikov v podaní z 28. marca uviedol, že Deppova zdravotná porucha viedla k jeho údajnému násilnickému správaniu. „Hoci by pán Depp radšej nezverejnil stav erektilnej dysfunkcie, takýto stav je absolútne relevantný pre sexuálne násilie, vrátane jeho hnevu a použitie fľaše na znásilnie Amber Heard,” uvádzalo sa v spomínaných dokumentoch. 

Amber tiež prezradila, že Depp užíval lieky, aby sa tohto problému zbavil. Problémy s erekciou viedli k tomu, že si svoj hnev vybíjal na nej. „Volala som to sex z hnevu, ktorý Johnne nemohol plne vykonať,” povedala k tomu herečka. 

Depp obvinenia týkajúce sa znásilnenia fľašou odmieta. PageSix ho požiadal aj o vyjadrenie k spomínanému zdravotnému problému, avšak herec to doposiaľ nekomentoval. 

Johnny Depp a Amber Heard
Zobraziť galériu (7)
Johnny Depp a Amber Heard  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu