Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Slávna speváčka zavítala na premiéru v SEXI OUTFITE a... KONEČNE sa TO stalo!

Rita Ora Zobraziť galériu (5)
Rita Ora (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Ohúrila hádam každého! Rita Ora (31) sa na premiére filmu Thor: Love and Thunder predviedla v zdobených šatách s rázporkom, ktorý odhaľoval jej dokonalé stehná. Sexi vzhľad však nebol to jediné, čím zaujala. Speváčka totiž prišla podporiť svoju lásku - režiséra filmu Taika Waititiho (46), ktorému už čoskoro povie svoje áno.

Už čoskoro aj do našich kín zavíta film Thor: Love and Thunder, ktorý má najnovšie za sebou aj londýnsku premiéru. Thor - Chris Hemsworth na nej síce chýbal, avšak nuda na slávnostnom koberci rozhodne nebola. 

Galéria: FOTOGALÉRIA z londýnskej premiéry filmu Thor: Love and Thunder

Príjemným prekvapením bola prítomnosť speváčky Rity Ora. Tá vyzerala ako vždy dokonale a láskyplne hľadela na svojho snúbenca Taika, keď kráčali ruka v ruke. Šaty s hlbokým výstrihom pútal pozornosť a rovnako tak aj jej vypracované nohy. Speváčka svoj look doplnila výraznými náušnicami, jemným make – upom a stiahnutými vlasmi. Taika mal na sebe tmavomodrý oblek s čiernym golierom, ktorý doplnil jemným motýlikom.

Pár rozdával úsmevy na všetky strany. A treba dodať, že pri pohľade na nich sa určite potešili aj ich priaznivci, keďže ich v spoločnosti ako pár už dávnejšie nebolo vidieť. Obaja si totiž plnili rôzne pracovné povinnosti.

Rita Ora a Taika Waititi tvoria krásny pár.
Zobraziť galériu (5)
Rita Ora a Taika Waititi tvoria krásny pár.  (Zdroj: SITA)

Vo štvrtom Thorovom filme sa superhrdina s kladivom postaví proti zlému Gorrovi, bohovi mäsiarovi, ktorého hrá Christian Bale. Film sa odohráva v období po Avengers: Endgame, kde sa Thor (Chris Hemsworth) vzdal svojich superhrdinských spôsobov. 

VIDEO: Trailer k filmu Thor: Love and Thunder.

Rita Ora a Taiki Waititi spolu chodia približne rok a pol, pričom svoj vzťah prvýkrát zverejnili minulý rok na červenom koberci na premiére filmu Suicide Squad. Popová hviezda a filmový režisér sa nedávno zasnúbili a podľa The Sun im svadobné zvony zazvonia už čoskoro. Malý obrad plánujú usporiadať koncom leta.

Viac o téme: Rita OraTaika WaititiThor: Love and Thunder
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu