Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Oscarový herec opäť prekvapil: MAJSTRA PREMIEN nespoznali ani najvernejší fanúšikovia!

Christian Bale Zobraziť galériu (2)
Christian Bale (Zdroj: SITA)

LONDÝN - Britského herca Christiana Balea (50) poznajú mnohí fanúšikovia aj vďaka neuveriteľným premenám, ktoré podstúpil kvôli filmovým postavám. Z tej poslednej však zostala väčšina z nich v poriadnom šoku. Na najnovších záberoch totiž Bale pôsobí ozaj strašidelne.

Počas svojej kariéry sa Bale objavil vo viacerých známych počinoch, ako sú napríklad Temný rytier, Le Mans '66, Dokonalý trik či Stávka na neistotu. Za svoje výkony si vyslúžil až štyri nominácie na Oscara a jednu z nich premenil na víťazstvo.

Okrem svojho nesporného hereckého talentu sa však do pamätí fanúšikov zapísal aj vďaka viacerým neuveriteľným premenám. Kvôli svojim filmovým úlohám totiž neraz prešiel drastickou zmenou zovňajška, čo ešte zvýraznilo kvalitu jeho výkonov.

Jedna podobná prišla aj v pripravovanom filme The Bride!, ktorý bude mať premiéru budúci rok. V ňom si okrem Balea zahrajú viaceré známe tváre, ako sú napríklad Jessie Buckley, Penélope Cruz, Peter Sarsgaard či Annette Bening.

Režie filmu sa ujala známa herečka Maggie Gyllenhaal, pre ktorú to bude len druhý projekt v tejto úlohe. Viac ako samotný film však zaujali prvé zábery Balea, ktorý sa na nich objavil ako známe Frankensteinove monštrum. Toho mali na záberoch problém spoznať aj jeho najvernejší fanúšikovia a britský herec tak opäť ukázal, že mu podobné premeny nerobia žiadny problém. 

Christian Bale
Christian Bale  (Zdroj: Instagram M.G.)

Viac o téme: Christian Bale
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu