Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Šokujúci ROZCHOD Shakiry a Piquého po 12 rokoch: ZOZNAM jeho MILENIEK… A stále sa rozširuje!

Gerard Pique a Shakira Zobraziť galériu (4)
Gerard Pique a Shakira (Zdroj: SITA)

BARCELONA - Začiatkom mesiaca svet obletela šokujúca správa o rozchode Shakiry (45) a Gerarda Piqého (35). Úspešný futbalista mal svojej polovičke viackrát zahnúť s inými ženami a pri poslednej nevere ho speváčka mala dokonca načapať. Na svetlo sveta sa pomaly vynárajú mená jeho údajných mileniek. A zoznam sa stále rozširuje!

Už keď sa na verejnosť dostala úplne prvá správa o rozchode Shakiry a Gerarda Piqého, ako dôvod sa uvádzala nevera. Speváčka vraj svojho partnera načapala pri akcii s inou. Jej identita zatiaľ nebola potvrdená, no na verejnosť sa postupne začali vynárať mená ďalších a ďalších žien, ku ktorým mal mať blízko. 

Bezprostredne po rozchode sa hovorilo, že vzťah prominentného páru rozbila mama Gerardovho 17-ročného spoluhráča. Práve s ňou ho mala Shakira prichytiť v barcelonskej šatni rovno v tom najlepšom. Viaceré španielské médiá ho však spájali s úplne inou ženou - 20-ročnou blondínkou, ktorá pracovala ako hosteska. 

S ďalšou "neznámou" ho nedávno vyfotila vytočená majiteľka švédskeho podniku Katrin Zytomierska a záber zavesila na sociálnu sieť. Večeru si Shakirin ex vychutnával v spoločnosti istej blondínky, ktorej identita nie je verejnosti známa. Spolu so záberom obletel svet aj poriadne ostrý odkaz určený futbalistovi. 

Ten totiž odmietol pozdraviť Katrininho syna, a tak mu prostrednístvom sociálnych sietí napísala pár teplých slov. „Počúvaj ma, ty lúzer Gerard Piqué,“ napísala. „Väčšina dievčat na tejto párty ťa pravdepodobne chce pretiahnuť. Ja ťa vidím a hneď myslím na svojho syna. Požiadala som ťa, aby si ho pozdravil. Povedal si "nie,“ napísala .

Šokujúci ROZCHOD Shakiry a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram K.Z.)

Vášnivé chvíle mal vraj futbalista prežiť aj s brazílskou modelkou Suzy Cortez. A tá dokonca verejne priznala, že jej futbalista vypisoval správy s veľmi pikantným podtónom. No či zostalo len pri nich, už nekomentovala. 

No a najnovšie stránky bulharských médií zapĺňa správa, že veľmi blízko mal mať aj k blogerke Dragane Spasovskej. Dokonca práve jej niektorí pripisujú zodpovednosť za rozpad futbalistovho vzťahu so Shakirou. Dvojica sa mala spoznať v Dubaji, kde obaja často chodia. A odtiaľ pochádza aj ich spoločná fotka. 

„Príbeh o nás dvoch je v Bulharsku mimoriadne aktuálny. Momentálne ho nepotvrdzujem, ani nevyvraciam. Samozrejme, že Piquého poznám, máme aj spoločné fotky. To nemôžem poprieť. O ostatných podrobnostiach však nemôžem hovoriť vzhľadom na to, že sa aktuálne deje,“ vyjadrila sa prsnatá tmavovláska. 

Šokujúci ROZCHOD Shakiry a
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Instagram D.S.)

Viac o téme: ShakiraGerard Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu