Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Piqué mal byť Shakire neverný so SPOLUHRÁČOVOU MAMOU: Hovorí sa aj o 20-ročnej blondíne!

Idylka vo vzťahu Gerarda Piqué a Shakiry je minulosťou.  Zobraziť galériu (6)
Idylka vo vzťahu Gerarda Piqué a Shakiry je minulosťou. (Zdroj: Instagram.com/shakira)

BARCELONA - Po šokujúcich správach o kríze vo vzťahu speváčky Shakiry (45) a futbalistu Gerarda Piquého (35), sa v médiách objavili ďalšie zarážajúce informácie. A to, že športovec mal byť svojej žene neverný s mamou svojho spoluhráča 17-ročného Pabla Martína Páez Gavira. Aktuálne sa však hovorí aj o inej žene...

Na topkách sme vás včera informovali, že zväzok Shakiry a Gerarda Piquého je v troskách. Speváčka vraj svojho partnera načapala s inou ženou. Hovorí sa aj o tom, že ho vykopla z domu. 

Sociálnymi sieťami a tiež médiami sa vo veľkom začali šíriť ďalšie zarážajúce správy. A to, že športovec mal byť svojej krásnej žene a matke ich dvoch detí neverný s mamou svojho spoluhráča - 17-ročného Gaviho. S ňou ho dokonca mala načapať v barcelonskej šatni.


Neverník Gerard Piqué: Shakiru mal podvádzať s mamou vlastného spoluhráča!


Viaceré španielské médiá však Piquého spájajú s úplne inou ženou. A to s 20-ročnou blondínkou, ktorá je študentkou a pracuje ako hosteska. Ich údajný pomer odhalili novinári z El Periodico„Medzi Shakirou a Piquém je to už také zlé, že spolu takmer vôbec nekomunikujú. Len v škole, kam chodia ich deti, sa ďalej tvárili ako zohratý pár,” uviedol zdroj z ich okolia. 

Ani Shakira, ani Piqué sa ku kríze v ich vzťahu zatiaľ nijako oficiálne nevyjadrili. Dvojica tvorí pár 12 rokov a majú spolu 9-ročného syna Milana a o 2 roky mladšieho Sashu. 

Viac o téme: ShakiraGerard Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu