Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Piquého nafotili s milenkou: Shakiru pri pohľade na TO takmer porazilo!

Láska vo vzťahu Shakiry a Gerarda je už minulosťou. Zobraziť galériu (3)
Láska vo vzťahu Shakiry a Gerarda je už minulosťou. (Zdroj: Instagram)

BARCELONA - Zúri ako besná! Aj takéto titulky sa objavujú v zahraničných médiách v spojitosti so slávnou speváčkou Shakirou (45). Tej nedávno skrachovalo dlhoročné partnerstvo s hviezdnym futbalistom Gerardom Piquém (35) kvôli nevere. Športovec už svoju novú lásku prestal skrývať a jeho ešte stále zákonitá partnerka veru poriadne zúri.

Začiatkom júna šokovali verejnosť správy o rozchode Shakiry a Gerarda Piquéo, ktorých spája nielen 12 spoločných rokov, ale aj synovia Milan a Sasha. Na povrch sa postupne dostávali nové informácie, ktoré smerovali k tomu, že futbalista mal byť svojej partnerke neverný. 

Podľa najnovších informácií má Pigué po svojom boku 23-ročnú študentku menom Clara Chia Marti, s ktorou istý čas tajne randí. Podľa medializovaných informácií sa kráska vymazala zo sociálnych sietí, aby sa k nej novinári nevedeli dostať.

Vyzerá to však tak, že zaľúbenci sa už viac nemienia skrývať. Ruka v ruke sa totiž v týchto dňoch ukázali na letnom festivale v Katalánsku. A práve ich zamilované zábery sa začali objavovať na sociálnych sieťach...

Zdroj zo speváčkinych blízkych pre portál Socialite prezradil, že Shakira bola pri pohľade na tieto fotky poriadne nahnevaná. „Mali vraj dohodu, že nikto s nich sa s novým partnerom nebude na verejnosti ukazovať minimálne rok. Veľmi ju ranilo, že to nedodržal,” uviedol človek z jej okolia. 

FOTO: Shakire sú v týchto časoch oporou jej synovia. 

Viac o téme: ShakiraGerard Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu