Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Hudobný svet v šoku: VRAŽDA mladého rapera (†34)… ROZSTRIEĽAL ho hľadaný kriminálnik!

Zastrelili 34-ročného rapera, ktorý si hovoril Trouble. Zobraziť galériu (2)
Zastrelili 34-ročného rapera, ktorý si hovoril Trouble. (Zdroj: Getty Images)

ATLANTA - Americkým hudobným svetom dnes otriasla správa o vražde 34-ročného rapera, ktorý vystupoval pod umeleckým menom Trouble. Hudobník, vlastným menom Mariel Semonte Orr, zomrel v nedeľu v skorých ranných hodinách v dome svojej priateľky. Rozstrieľať ho tam mal muž hľadaný pre viacero zločinov!

Ako informuje nbcnews.com, raper Mariel Semonte Orr, známy ako Trouble, prišiel o život v nedeľu o 3:20 v Lake St. James Apartments v meste Conyers. Podľa polície bol práve na návšteve u svojej priateľky, keď do domu vtrhol neznámy muž a spustil paľbu. 

No vrah dlho v utajení nezostal. Ako podozrivý bol identifikovaný 33-ročný Jamichael Jones z Atlanty, ktorého má polícia v hľadáčiku už dlhšie. Pátrajú po ňom kvôli obvineniam z vraždy, narušeniu domácej slobody a ťažkému napadnutiu. 

Jamichael Jones bol identifikovaný ako podozrivý z vraždy rapera Troublea.
Zobraziť galériu (2)
Jamichael Jones bol identifikovaný ako podozrivý z vraždy rapera Troublea.  (Zdroj: Rockdale County Sheriff's Office)

Smutnú správu potvrdila aj nahrávacia spoločnosť Def Jam, s ktorou raper spolupracoval. Rodine vyjadrila úprimnú sústrasť. „Skutočný hlas pre svoje mesto a inšpirácia pre komunitu, ktorú hrdo zastupoval,“ píše sa v príspevku. Trouble bol známy najmä svojimi hip-hopovými piesňami, v ktorých opisoval drsnejšie stránky života v jeho rodnom meste Atlanta. 

Viac o téme: Trouble
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu