Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Shakira a neverný Piqué opäť SPOLU! Strávili víkend v susednom Česku

Shakira a Gerard Piqué sa rozišli. Ich synovia ich však budú už navždy spájať. Zobraziť galériu (8)
Shakira a Gerard Piqué sa rozišli. Ich synovia ich však budú už navždy spájať. (Zdroj: profimedia.sk)

HLUBOKÁ NAD VLTAVOU - To je ale prekvapenie! Počas uplynulého víkendu šokovali svet šoubiznisu správy o rozpade vzťahu Shakiry (45) a Gerarda Piquého (35). Úspešný futbalista mal byť svojej krásnej a talentovanej žene neverný. V sobotu vydali pre médiá oficiálne stanovisko. Zaujímavé je, že víkend strávili spoločne ako rodina u našich západných susedov.

Keď sa v médiách začali objavovať prvé správy o tom, že speváčka Shakira a futbalista Gerard Piqué sa rozišli, mnohých to zaskočilo. Dvojica, ktorá tvorila pár od roku 2011, má spolu dvoch synov - 9-ročného Milana a o tri roky mladšieho Sashu. 

Krátko na to sa začalo hovoriť aj o dôvodoch odlúčenia a rozchodu. Tým hlavným má byť športovcova nevera. Spomínaná bola matka jedného z jeho spoluhráčov, či 20-ročná blondínka, ktorá sa živí ako hosteska. 

Paparazzom sa 1. júna podarilo nafotiť Shakiru a Gerarda spoločne v aute. V sobotu zverejnil portál efe.com vyhlásenie speváčky ku krachu ich vzťahu. „S poľutovaním musíme potvrdiť, že sa naše cesty rozchádzajú. V záujme blaha našich detí, ktoré je našou najvyššou prioritou, žiadame o rešpektovanie nášho súkromia. Ďakujeme za pochopenie," uviedla umelkyňa. 

Shakira a neverný Piqué
Zobraziť galériu (8)
 (Zdroj: profimedia.sk)

Práve deti, a konkrétne starší Milan, sú dôvodom, prečo strávili uplynulý víkend spoločne. V susednom Česku, v športovo-relaxačnom areáli v Hluboké nad Vltavou, sa totiž konal medzinárodný baseballový turnaj. Ich starší syn hral za výber Katalánska.  

„Obaja boli veľmi milí, skromní a my sme ako organizátor samozrejme rešpektovali ich pochopiteľné požiadavky na súkromie bez médií a publicity. Chceli, aby najväčšími hviezdami turnaja boli deti, malí baseballisti, nie ich rodičia,” uviedol pre super.cz riaditeľ turnaja David Šťastný. 

Speváčka Shakira, ako správna mamina, v hľadisku vo veľkom fandila. Piqué sa ochotne fotil so svojimi fanúšikmi. FOTO z podujatia nájdete TU!

Viac o téme: ShakiraGerard Piqué
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu