Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Amber Heard sa na súde psychicky ZRÚTILA: Prebudilo sa MONŠTRUM, chcel ma ZABIŤ!

Amber Heard Zobraziť galériu (15)
Amber Heard (Zdroj: SITA)

VIRGINIA - V americkom štáte Virgínia, na obvodnom súde vo Fairfaxe, prebieha ostro sledovaný súdny proces exmanželov Johnnyho Deppa a Amber Heard. Po šokujúcich výpovediach svedkov dostala slovo aj herečka, ktorá svojho bývalého partnera viní z psychického, fyzického a sexuálneho násilia. Počas svojej výpovede musela premáhať plač a psychicky vypätú situáciu viackrát neustála.

Na topkách sme vás už informovali, že hoci súd Johnnyho Deppa a Amber Heard rozviedol začiatkom roka 2017, bývalí partneri sa aj dnes vláčia po súdoch. Odštartoval to článok z roku 2018, v ktorom sa herečka označila za obeť domáceho násilia a slávneho Piráta z Karibiku za agresora. Herec podal žalobu na svoju bývalú ženu za ohováranie a ako odškodné požaduje 50 miliónov dolárov. Ona sa prezentuje ako obeť domáceho násilia a žiada dvakrát takú sumu. 

Na pojednávaniach, ktorých sa môže zúčastniť aj verejnosť, nie je núdza o šokujúce a emotívne momenty. Na stredajšom pojednávaní prítomní so zatajeným dychom sledovali, ako sa herečka počas svojej výpovede zrútila. Amber opisovala to, ako sa ich románik začal, hovorila o Deppovi ako o láske svojho života a potom detailne opisovala momenty, keď jej ubližoval. 

VIDEO: Amber Heard sa počas svojej výpovede na súde psychicky zrútila.

Amber Heard sa na súde s Johnnym Deppom zrútila (Zdroj: Profimedia.sk)

Amber okrem iného rozprávala, ako sa s Johnnym dali dokopy a ako sa ich láska postupne zrodila. „Do tohto muža som sa bezhlavo zamilovala. Keď som bola s ním, mala som motýle v bruchu. Cítila som, akoby ma tento muž dokonale poznal, poznal ma tak, ako nikto iný,” uviedla. „Bol láskou môjho života. Ale bol aj tou inou vecou. A tá iná vec bola hrozná,” povedala na inom mieste herečka, ktorú počas rozprávania zachvátili emócie. 

Amber Heard
Zobraziť galériu (15)
Amber Heard  (Zdroj: SITA)

Plavovláska spomínala aj na moment, keď ju Johnny prvýkrát fyzicky napadol. Sedeli na gauči, popíjali a ona sa spýtala na jeho tetovanie na ramene. Vtedy ju podľa jej slov udrel. „Smiala som sa, lebo som nevedela, čo iné robiť. Myslela som si, že toto musí byť nejaký vtip. Nehýbala som sa, bola som vydesená. A on ma potom udrel opäť,” opísala danú chvíľu Amber. Vzápätí nato stratila rovnováhu a spadla na zem. Johnny sa podľa jej slov hodil na kolená a vzlykal. „Už to nikdy viac neurobím. Miláčik, je mi to ľúto... Myslel som si, že som sa toho monštra už zbavil,” pokračovala Amber v spomínaní.   

Amber Heard
Zobraziť galériu (15)
Amber Heard  (Zdroj: SITA)

Heard opisovala, že Johnny bol extrémne žiarlivý a viackrát ju obviňoval z nevery. Zároveň o ňom hovorila, že keď bol "čistý", bol úplne iným človekom, než keď bol pod vplyvom alkoholu a drog. Hovorila tiež, že bežne stratil kontrolu nad svojimi črevami a ona to po ňom čistila. 

Herečka opisovala viacero incidentov, ku ktorým medzi nimi došlo. Hovorila napríklad aj o tom, ako ju počas pobytu na jachte držal pod krkom a hovoril jej, že ju pokojne môže zabiť, či o hádke na Bahamách, kde do nej vnikol fľašou od vodky. 

Amber Heard
Zobraziť galériu (15)
Amber Heard  (Zdroj: SITA)

Johnny Depp obvinenia svojej exmanželky odmieta. Tvrdí, že v skutočnosti bol on sám obeťou zneužívania a Amber ho viackrát fyzicky napadla.

Johnny Depp na súdnom pojednávaní.
Zobraziť galériu (15)
Johnny Depp na súdnom pojednávaní.  (Zdroj: SITA)

Johnny Depp sa na súde upokojuje sladkosťami a cukríkmi, ktoré rozdáva aj ľuďom sediacim vedľa neho.
Zobraziť galériu (15)
Johnny Depp sa na súde upokojuje sladkosťami a cukríkmi, ktoré rozdáva aj ľuďom sediacim vedľa neho.  (Zdroj: SITA)

Viac o téme: Johnny DeppAmber Heard
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu